1.10.19

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κόσμος, δεν είναι ένα κλειστό κύκλωμα»...

ΒΙΝΤΕΟ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μόνο ο Αλ. Τσίπρας, είναι και όλος ο κόσμος που θέλει να είναι ΣΥΡΙΖΑ και μας ψήφισε σε αυτές και τις προηγούμενες εκλογές»

Ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να μπορέσει να εκφράσει τα...
2 εκατ. ψηφοφόρους, κανείς δεν θέλει την «πασοκοποίηση» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Φλαμπουράρης και τόνισε ότι είναι αναγκαίο το φρεσκάρισμα.

«Αυτό που είπε ο Αλέξης Τσίπρας είναι “ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είστε εσείς και εγώ. Δεν είμαι μόνο εγώ, είμαστε μαζί”. Εννοεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κόσμος, δεν είναι ένα κλειστό κύκλωμα. Είναι και όλος ο κόσμος που θέλει να είναι ΣΥΡΙΖΑ και μας ψήφισε σε αυτές και τις προηγούμενες εκλογές» ανέφερε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Αλ. Φλαμπουράρης επισήμανε ότι σε κανένα μέλος ή στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν περνά από το μυαλό η έννοια της πασοκοποίησης. Ο πιο πράσινος δρόμος, όπως είπε, έχει την έννοια της προστασίας του περιβάλλοντος. «Με τα μεγάλα προβλήματα της κλιματικής αλλαγής θα πρέπει τα αριστερά κόμματα να έχουν στον πυρήνα της πολιτικής την οικολογία» σημείωσε.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι στόχος του κόμματος ως αξιωματική αντιπολίτευση είναι να αποτρέπει κακές πολιτικές σε βάρος της κοινωνίας. Ερωτηθείς αν πρέπει να συζητήσει το κόμμα τα αίτια της ήττας στις εθνικές εκλογές ο Αλέκος Φλαμπουράρης απάντησε: «Εγώ νομίζω ότι η συζήτηση αυτή δεν έχει ανοίξει στον ΣΥΡΙΖΑ και αν θέλετε τη γνώμη μου δεν πρέπει να ανοίξει. Το λέω αυτό διότι όταν είσαι 4,5 χρόνια κυβέρνηση η αντικειμενικότητα της γνώμης για να μπορείς να βγάλεις σίγουρα συμπεράσματα δεν είναι εύκολη».

Κληθείς τέλος να σχολιάσει για ποιο λόγο έχει απορριφθεί η συζήτηση προέδρου από την βάση, ο πρώην υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι «έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει δεύτερος υποψήφιος. Αν τεθεί θέμα και άλλων υποψηφίων για την προεδρία του κόμματος θα το εξετάσουμε τότε. Μέχρι τώρα ούτε θέλουμε εμείς να βάλουμε εμείς κάποιον δήθεν δεύτερο υποψήφιο»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: