31.10.19

Βουλευτής έκλεινε ραντεβού με ιερόδουλη...



 ...εν ώρα συνεδρίασης (ΦΩΤΟ)...
Σκάνδαλο ξέσπασε μετά την αποκάλυψη για βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος, ο οποίος αντάλλασσε μηνύματα με ιερόδουλη, την...
ώρα που βρισκόταν σε συνεδρίαση της ουκρανικής βουλής.

Ιστοσελίδα από την Ουκρανία δημοσίευσε φωτογραφίες από το κινητό του Μπογκντάν Γιαρεμένκο, ο οποίος προσπαθούσε να κλείσει ραντεβού. Ο πρώην διπλωμάτης και νυν βουλευτής, είχε ως στόχο να... κλείσει το εν λόγω ραντεβού το οποίο θα του κόστιζε «100 δολάρια για μία ώρα, 150 δολάρια το δίωρο», όπως φάνηκε από τις φωτογραφίες που έβγαλε στο «φως» της δημοσιότητας το ουκρανικό site. 

Διάψευση και μετά... παραδοχή

Ο Γιαρεμένκο προσπάθησε να... θολώσει τα νερά, αναφέροντας σε ανάρτησή του στο Facebook πως όλα όσα βγήκαν στη δημοσιότητα είναι «σκηνοθετημένα». Λίγο αργότερα, αναγκάστηκε να διαγράψει το ποστ του και στη συνέχεια να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένειά του, την κοινοβουλευτική ομάδα και τον πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Η υπόθεση «τάραξε» τα νερά της ουκρανικής πολιτικής ζωής, με πολλούς βουλευτές της αντιπολίτευσης να ζητούν την παραίτησή του. Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος, ανέφερε πάντως το ότι η υπόθεση του Γιαρεμένκο θα συζητηθεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα στην επόμενη συνεδρίαση.
yaremenko



Δεν υπάρχουν σχόλια: