2.1.24

Δεν βρέθηκε καθόλου αλκοόλ στο οργανισμό του Νορβηγού...


Δεν βρέθηκε αλκοόλ στον οργανισμό του 44χρονου Νορβηγού που κατηγορείται για τον φόνο του 32χρονου αστυνομικού σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη. 

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος είχε υποστηρίξει στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, πως είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα και θόλωσε πάνω στον... καβγά για ασήμαντη αφορμή που έλαβε χώρα τη μοιραία νύχτα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 32χρονου. 

Ωστόσο, τα στοιχεία που φέρνει στο φως το ρεπορτάζ του STAR αλλάζουν τα δεδομένα, καθώς, σύμφωνα με αυτά, το ποσοστό αλκοόλ που βρέθηκε στον οργανισμό του ήταν μηδενικό. 

Το στοιχείο αυτό επιβεβαιώνουν και μάρτυρες του σκηνικού που περιέγραψαν ότι ο 44χρονος είχε καταναλώσει πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ, συγκεκριμένα δύο μπίρες. 

Σημειώνεται, επίσης, ότι το θέμα του αλκοόλ αποτελεί για τις αρχές που ερευνούν την υπόθεση δευτερεύον ζήτημα, ενώ ο δικηγόρος θα ισχυριστεί ότι ο εντολέας του είναι ψυχικά ασθενής. 

Παράλληλα, ούτε στη δικογραφία που σχηματίστηκε υπάρχουν στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι ο δράστης κατανάλωσε αλκοόλ και αντιμετωπίζει ψυχικά προβλήματα.

Αναμένονται δε, οι απαντήσεις από την πατρίδα του κατηγορούμενου για τον βασικό του ισχυρισμό περί ψυχικής ασθένειας, καθώς στο σπίτι του δεν έχουν βρεθεί ψυχοφάρμακα. 

Μέχρι στιγμής, ο 44χρονος Νορβηγός παραμένει στην Θεσσαλονίκη και τις επόμενες μέρες αναμένεται η μεταγωγή του στη φυλακή...

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: