24.11.21

Tο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά...


Πότε θα γίνει...

Στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο θα τελεστεί την ερχόμενη... Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 στις 12 το μεσημέρι, το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ.

Αμέσως μετά, στις 13.30 θα παρουσιαστεί στα κεντρικά Γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη 50, η αναμορφωμένη πρόσοψη και είσοδος του κτηρίου, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά.

 Τρεις περίπου εβδομάδες μετά τον αιφνίδιο θάνατο της Φώφης Γεννηματά, ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης με αφορμή τα γενέθλια που θα γιόρταζε στις 17 Νοεμβρίου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση.

Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός στις 12 Οκτωβρίου με ατελή ειλεό, που οφειλόταν σε επιπλοκή λόγω του καρκίνου από τον οποίο έπασχε χρόνια. Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε εξιτήριο την προηγούμενη εβδομάδα και θα επέστρεφε στο σπίτι της για να συνεχίσει εκεί την αγωγή, δεν βγήκε. Από εκείνη τη στιγμή και μετά οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες, με την τραγική κατάληξη τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου...

debater.gr












Δεν υπάρχουν σχόλια: