29.11.21

Ο απόλυτος παραλογισμός στην Τουρκία...


Την ώρα που η οικονομία της Τουρκία καταρρέει, οι πολίτες υποφέρουν και κάνουν ουρές ακόμη και για αγοράσουν φθηνό ψωμί και η τουρκική λίρα χάνει συνεχώς την αξίας σε κέντρο διασκέδασης της γειτονικής μας... χώρας άνοιξαν 200 σαμπάνιες για την τραγουδίστρια Χούλια.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Χουριέτ και μεταδίδει σε σχετικό του ρεπορτάζ ο ΣΚΑΪ σε ένα κέντρο διασκέδασης της Τουρκίας ανοίχτηκαν 200 σαμπάνιες για χάρη της 58χρονης τραγουδίστριας-ηθοποιού Χούλια.

Η εν λόγω εικόνα που παρουσιάζει η εφημερίδα, έρχεται λίγες ώρες μετά τις πρωτοφανείς εικόνες που σημειώθηκαν στη γειτονική χώρα με τις τεράστιες ουρές που σχημάτισε ο κόσμος για μια φθηνή φρατζόλα ψωμί.

Τουρκία σαμπάνιες
Παράλληλα ο πρόεδρος, εμφανίστηκε σε δημόσια εκδήλωση στη Σμύρνη και μάλιστα τραγούδησε ένα παραδοσιακό λαϊκό άσμα της Τουρκίας.

Αν και η οικονομία της χώρας του παραπαίει, η ατζέντα του Ταγίπ Ερντογάν δεν φαίνεται να αλλάζει, με την Άγκυρα να παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις που αφορούν την παρουσία των ΗΠΑ  στην Αλεξανδρούπολη...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: