29.11.21

Προβληματίζει την Κουμουνδούρου...



...το «καμπανάκι» του Νικολακόπουλου...

Εξαιρετικά απογοητευμένος εμφανίστηκε στην εφημερίδα «Εποχή» ο γνωστός εκλογολόγος και πολιτικός αναλυτής, Ηλίας Νικολακόπουλος, αναφορικά με την αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να ανακτήσει τον βηματισμό του. Μάλιστα, ο καθηγητής επί της ουσίας είπε... στη συνέντευξή του με προσεκτικά λόγια όσα έχει επανειλημμένως πει στον Αλέξη Τσίπρα κατ’ ιδίαν, αφού συχνά-πυκνά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιζητεί να ακούσει την ανάλυση και τις συμβουλές του Νικολακόπουλου.
 Μεταξύ πολλών άλλων, ο Νικολακόπουλος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διατυπώνει μόνο κριτική αλλά δεν έχει πείσει ότι θα μπορούσε ο ίδιος καλύτερα να διαχειριστεί την πανδημία, ενώ πρόσθεσε με νόημα ότι δεν έχει συγκροτηθεί μία νέα ηγετική ομάδα. Αντιθέτως, διαπίστωσε με πικρία ότι επί 2,5 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταφέρει να αναδείξει νέα στελέχη και δεν έδειξε να πιστεύει ότι η συγκρότηση του «think tank» με τους επιστήμονες απ’ όλο τον κόσμο μπορεί να λειτουργήσει ως δυναμική νίκης. 
Όλα αυτά, λοιπόν, προβληματίζουν πολλούς στον ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν αρχίσει ολοένα και εντονότερα να κουβεντιάζουν τί… φταίει και η αξιωματική αντιπολίτευση δεν πείθει.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: