30.11.21

Αιχμές Νικήτα Κακλαμάνη...


Ο Νικήτας Κακλαμάνης εξέφρασε τη διαφωνία του για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο τέταρτο κύμα της πανδημίας. Ο "γαλάζιος" βουλευτής και γιατρός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πρέπει στη μάχη για το ΕΣΥ να μπουν και οι μεγάλες ιδιωτικές... κλινικές. "Να στέλνονται μετά από συμφωνία στα μεγάλα ιδιωτικά θεραπευτήρια με το νοσήλιο του ΕΟΠΥΥ", οι ασθενείς που έχουν ανάγκη.

Επί της ουσίας ο κ. Κακλαμάνης διαφοροποίησε τη θέση του από το Μαξίμου, σημειώνοντας πως για να βελτιωθεί η κατάσταση στα νοσοκομεία και στις ουρές που δημιουργούνται από τους non covid ασθενείς αναφορικά με τα "χρόνια περιστατικά μικρής και μεσαίας βαρύτητάς", αυτά θα πρέπει να στέλνονται στις "μεγάλες ιδιωτικές κλινικές".

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής εξήγησε "όπως πηγαίνει στον Ευαγγελισμό και δεν πληρώνει θα πηγαίνει x θεραπευτήριο και δε θα πληρώνει. Εάν θέλει βελτίωση θέσεως, αντί για τρίτη να πάει στην πρώτη θέση θα πληρώσει τη διαφορά, έτσι θα ελαφρώσει κατά πολύ την κατάσταση".

"Είναι πρακτικό το θέμα για 3-4 μήνες να βοηθήσουν και τα μεγάλα θεραπευτήρια" επέμεινε ο βουλευτής της ΝΔ αφήνοντας αιχμές για τη στάση της ΝΔ στη διαχείριση της πανδημίας και στην εύνοια που δείχνει στους "κλινικάρχες".

Μάλιστα, ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στον ANT1, επισήμανε ότι τα μεγάλα ιδιωτικά να μπουν στη μάχη και για covid θεραπείες παραχωρώντας κλίνες ώστε να βοηθήσουν τα κορεσμένα νοσοκομεία...

thetoc.grΔεν υπάρχουν σχόλια: