29.11.21

Το βίντεο με τον Μιχάλη Ζαμπίδη να πιάνει τους διαρρήκτες...


Στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή βρέθηκε ο Μιχάλης Ζαμπίδης όταν διαρρήκτες επιχείρησαν να μπουν σπίτι του. 

Ο Iron Mike είδε τα δύο άτομα έξω από το σπίτι του, ενώ επέστρεφε με τη σύντροφό του, οι οποίοι μάλιστα τον αναγνώρισαν! Συγκεκριμένα, όταν είδε τον έναν ληστή να πηδάει την μάντρα του... σπιτιού του και όταν τον ρώτησε τι κάνει του απάντησε… «Μάικ εσύ;».

«Εκείνη την ώρα ήρθαμε αντιμέτωποι»

«Ο ένας είναι 17μιση, διότι τους εντοπίσαμε με τα στοιχεία και μάλιστα έχει ήδη 17 συλλήψεις. Ήταν 5μιση το απόγευμα και ευτυχώς επέστρεφα. Ήμουν με το αμάξι από κάτω και βλέπω να βγαίνει κάποιος από το σπίτι. Προσπαθούσαν να βρουν πώς θα μπουν. Αφού φαίνεται ότι βρήκαν κάποιο σημείο, ο ένας πήδηξε έξω για να κρατάει τσίλιες. 

Εκείνη την ώρα ήρθαμε αντιμέτωποι. Μετά βγήκε και ο δεύτερος γιατί κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και πήγαν να φύγουν. Τους είπα ότι και θα τους πιάσω και θα τους χτυπήσω. Ήρθαν κοντά, κάναμε μια κουβέντα ενώ είχαμε καλέσει την αστυνομία, αλλά έφυγαν ένα λεπτό πριν φτάσει η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ο ένας έχει καταδικαστεί και μάλιστα πέρσι είχε αποδράσει από κάπου. Δεν πρέπει να ήταν μόνοι τους, γιατί όταν πήγαιναν στο μηχανάκι τους, ο ένας πήρε το κινητό και μίλησε με κάποιον. Γνωρίζουμε και τους δύο»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: