3.12.18

Tι έδειξαν οι κάμερες...


Σοκαριστικές ειναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της νεαρής φοιτήτριας καθώς οι αστυνομικές Αρχές σε συνεργασία με Λιμενικές Αρχές  κι αφού εξέτασαν προσεχτικά ολα τα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους  οδηγούνται  στο συμπέρασμα οτι το έγκλημα  διεπράχθη απο...
δυο άνδρες ενας εκ των οποίων ειναι αλλοδαπός.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δυο άνδρες ζήτησαν απο την φοιτήτρια να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός των δυο κατι το οποίο εκείνη  δεν δέχθηκε παρα το γεγονός οτι τους ακολουθησε. Η άρνηση της ομως προκάλεσε την βίαιη αντίδραση τους. 

Στην προσπάθεια της να ξεφύγει εκείνη την χτύπησαν με αμβλύ σιδερένιο αντικείμενο, πιθανότατα με μια σιδερώστρα  γεγονός που πιθανόν  προκάλεσε και τον θάνατο της. Όταν οι δυο άνδρες διαπίστωσαν οτι η κοπέλα δεν αντιδρούσε έχοντας χάσει τις αισθήσεις της πήραν το άψυχο σώμα της, το έβαλαν στο αυτοκίνητο του ενός εκ των δυο  και το πέταξαν στη Λίνδο στο σημειο όπου εντοπίστηκε μετέπειτα απο τις Αρχές. Η μεταφορά του πτώματος υπαρχει στο βιντεοσκοπημένο υλικό που έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές.  
Παράλληλα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές στο protothema.gr, βρέθηκαν ίχνη DNA τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο με το οποίο οι δράστες φέρονται να μετάφεραν το άψυχο σώμα της άτυχης φοιτήτριας.

πηγη protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: