3.12.18

Eριξε μαύρη πέτρα πίσω του...


Μέχρι και το καλοκαίρι του 2015 ήταν όχι μόνο ο εξ απορρήτων του Αλέξη Τσίπρα αλλά και φιλότιμος κυβερνητικός εκπρόσωπος ίσως της πιο δύσκολης κυβέρνησης που θα μπορούσε κανείς να εκπροσωπεί. 
Ο...
Γαβριήλ Σακελλαρίδης καλούνταν εκ της θέσεώς του να εξωραΐζει την εικόνα ενός συνονθυλεύματος που –κατά τον αντιπρόεδρο Γιάννη Δραγασάκη (εδώ)– επεδίωκε τη ρήξη μολονότι αντιλαμβανόταν ότι αυτή θα οδηγούσε σε χαοτικές καταστάσεις που «δεν θα ελέγχονταν με δημοκρατικά μέσα». 
 Τέλος πάντων, ο κ. Σακελλαρίδης τιμούσε τη θέση και τη διαχρονική φιλία του με τον κ. Τσίπρα, ώσπου κάποια στιγμή, φθινόπωρο του 2015 τα βρόντηξε, παραιτήθηκε και από βουλευτής και έριξε μαύρη πέτρα πίσω του. 
 Ο κ. Σακελλαρίδης είναι πλέον διευθυντής του ελληνικού κλάδου της Διεθνούς Αμνηστίας. Και ελάχιστα τον ενδιαφέρει τι κάνουν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας. Το είπε στον ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας. 
 Καλεσμένος του Χρήστου Κούτρα και του Γιάννη Ντσούνου στους «Αταίριαστους», ο κ. Σακελλαρίδης είπε ευθαρσώς πως δεν παρακολούθησε την πολυσυζητημένη ομιλία του κ. Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο (εδώ), και απλώς διάβασε τα βασικά της σημεία. 
 Σε ερώτηση αν θα είναι ξανά υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα ήταν δε αποστομωτικός: «Οχι». Αν του έγινε πρόταση να είναι υποψήφιος στην Αθήνα, δεδομένης της καλής του πορείας το 2014, η απάντησή του ήταν επίσης: «Οχι». 

"Bαβέλ" (protagon.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: