5.12.18

Καταγγελία διανομέα για ξυλοδαρμό από πρώην εργοδότη...

Μια σοβαρή περίπτωση ξυλοδαρμού απασχολεί τις τελευταίες ώρες την κοινωνία της Θεσσαλονίκης, καθώς ένας εργαζόμενος ντελίβερι καταγγέλλει ξυλοδαρμό από τον...
πρώην εργοδότη του. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κατάγματα στο κεφάλι και χτυπήματα σε όλο το σώμα του.

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο Τ.Τ., μιλώντας στην ΕΡΤ1, εργαζόταν στο συγκεκριμένο κατάστημα επί ενάμισι μήνα ανασφάλιστος. Όταν συνειδητοποίησε ότι δεν του έχουν κολλήσει στα συμφωνηθέντα ένσημα αποφάσισε να αποχωρήσει, όμως μετά την αποχώρησή του έλαβε χώρα το περιστατικό ξυλοδαρμού.

Ο καταγγέλλων δεν είχε άμεση συνεργασία με τον εργοδότη, αλλά με τη μητέρα του. Μία ημέρα ειδοποίησε πως δεν μπορεί να βρεθεί στην εργασία του, καθώς ήταν σοβαρά άρρωστος. Μόλις ενημέρωσε στο κατάστημα, ο εργοδότης άρχισε να του στέλνει απειλητικά μηνύματα λέγοντάς του πως «κρεμάς το μαγαζί» και πως «όταν γυρίσω θα δεις τι θα πάθεις».

Μετά από τα μηνύματα αυτά ο εργαζόμενος κατήγγειλε τις απειλές  και την απόπειρα εκφοβισμού του στην αστυνομία, η οποία ενημέρωσε πως θα αναλάβει αυτή την περίπτωση και μάλιστα βρέθηκε στο μαγαζί και έκανε συστάσεις στη μητέρα του εργοδότη.

Κατόπιν αυτόν ο εργαζόμενος αποχώρησε από το κατάστημα και μερικές ημέρες μετά ο εργοδότης τον βρήκε στο κέντρο της πόλης και άρχισε να τον χτυπάει με γροθιές στα χέρια , το σώμα και το κεφάλι. Πήγε, μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, στο μαγαζί, πήρα μία σιδηρογροθιά και επέστρεψε χτυπώντας τον στο κεφάλι.

Ο Τ. Τ. αναφέρει ότι έχει σπασμένα ζυγωματικά και σπασμένη μύτη, ενώ ήδη έχει υποβάλει μήνυση κατά του πρώην εργοδότη του, ο οποίος συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Η επιτροπή αγώνα διανομέων Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα ακόλουθα...


Δεν υπάρχουν σχόλια: