11.12.18

Από τις ΗΠΑ κατευθείαν στο συνέδριο η Ντόρα...

Η Ντόρα Μπακογιάννη ως γνωστόν είχε αναχωρήσει στα τέλη Οκτωβρίου για τις ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε διορθωτική επέμβαση στο γόνατό της. 

Η επέμβαση πήγε καλά, όμως η...
πρώην υπουργός είχε αποφασίσει –σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές- να μην βιαστεί να επανέλθει στην καθημερινότητά της, προκειμένου να είναι σωστή και μόνιμη η ανάρρωση. 

Έτσι κι έγινε, λοιπόν, εξ ου και η Ντόρα Μπακογιάννη απουσίασε όλο τον Νοέμβριο από την δημόσια ζωή της χώρας –μια απουσία που έγινε αντιληπτή πολλές φορές που η ΝΔ δεν μπορούσε να υπερασπιστεί αποτελεσματικά το πολιτικό μήνυμα που προσπαθούσε να εκπέμψει στην κοινωνία.

Πάντως, επειδή συνέδρια κομμάτων δεν γίνονται κάθε μέρα, η Ντόρα Μπακογιάννη ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα ανήμερα του Συνεδρίου του κόμματος. 

Συγκεκριμένα, η πρώην υπουργός θα προσγειωθεί στις 10 το πρωί του Σαββάτου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και από εκεί θα μεταβεί κατευθείαν στο κέντρο Metropolitan, όπου θα έχει ξεκινήσει το συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Πάντως, μετά το διήμερο του συνεδρίου δε θα μπει κατευθείαν στην πρώτη γραμμή της μάχης, αλλά αφού πρώτα ξεκουραστεί και περάσει τις ημέρες των Γιορτών στο αγαπημένο της Καρπενήσι, αλλά και στα εξίσου αγαπημένα της Χανιά...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: