11.12.18

Τίτλοι τέλους για Τουρέ και Ολυμπιακό...














Παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά αναμένεται να αποτελέσει ο Γιάγια Τουρέ, καθώς οι...
δύο πλευρές συμφώνησαν να διακόψουν τη συνεργασία τους. Ο Ιβοριανός σούπερ σταρ ήρθε μετά «βαΐων και κλάδων» για τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό, όμως δεν δικαίωσε τις προσδοκίες.

Στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη η ανακοίνωση της επιστροφής του Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό μετά από μία δοξασμένη καριέρα σε Μονακό, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι σκόρπισε ενθουσιασμό στους οπαδούς των ερυθρολεύκων, καθώς η ομάδα έβαζε ένα πολύ σημαντικό γρανάζι στη μηχανή της.

Ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού, όμως, δεν δικαίωσε ποτέ τις προσδοκίες, καθώς, στις ελάχιστες συμμετοχές του δεν θύμιζε σε τίποτα τον ποδοσφαιριστή που όλοι θαύμασαν τα προηγούμενα χρόνια.

Παράλληλα, στη θέση στην οποία αγωνίζεται οι ερυθρόλευκοι έχουν... συνωστισμό με τους Καμαρά και Μπουχαλάκη να είχαν, αρχικά κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ στην πορεία προστέθηκαν και οι Γκιγιέρμε και Νάτχο.

Εδώ και καιρό, άλλωστε, ήταν εμφανές ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε στα πλάνα του τον 35χρονο σταρ και το διαζύγιο ήταν δεδομένο ότι θα έρθει αργά ή γρήγορα.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: