30.10.17

Σε δικαστικό κλοιό άνθρωποι του Ντόναλντ Τραμπ...

Σάλος έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ μετά τη δημοσιοποίηση του κατηγορητηρίου  του FBI κατά του πρώην διευθυντή της...
προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, Πολ Μάναφορτ,  και του  συνεργάτη του,Ρικ Γκέιτς.

Σύμφωνα με τους New York Times, που δημοσιεύουν το έγγραφο, o Μάναφορτ κατηγορείται μεταξύ άλλων για συνωμοσία και ξέπλυμα χρημάτων.

Σύμφωνα με τους New York Times, το όνομα του Ρικ Γκέιτς εμφανίζεται σε έγγραφα εταιρειών με έδρα την Κύπρο μέσω των οποίων ο Πολ Μάναφορτ φαίνεται ότι έλαβε πληρωμές προερχόμενες από την ανατολική Ευρώπη.

Ο Πολ Μάναφορτ διηύθυνε την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ μέχρι τον Αύγουστο 2016, πριν υποχρεωθεί να παραιτηθεί μετά κυρίως τις αποκαλύψεις για τις σχέσεις του με φιλορώσους ουκρανούς ολιγάρχες.

Στα τέλη Ιουλίου το FBI είχε ερευνήσει μια από τις κατοικίες του και είχε κατασχέσει έγγραφα.

"Ομολογία του George Papadopoulos"

Ένοχος για ψευδείς καταθέσεις στο FBI, σχετικά με τη φερόμενη ρωσική ανάμειξη στις αμερικανικές εκλογές του Νοεμβρίου 2016, φέρεται να δήλωσε, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ο πρώην σύμβουλος εξωτερικών θεμάτων του Ντ.Τραμπ, Τζορτζ Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με το CNN, ο Λευκός οίκος δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής ενώ αναμένεται συνέντευξη Τύπου μετά τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας.

Την ίδια ώρα, το CNN μεταδίδει ότι κύκλοι της αμερικανικής κυβέρνησης τηρούν αποστάσεις από τον πρώην διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού προέδρου, Πολ Μάναφορτ καθώς επίσης και από τον Ρ.Γκέιτς ο αναφέροντας ότι πλέον δεν έχουν καμία σχέση με τον Λευκό Οίκο.

Τραμπ:Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ!»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε σήμερα ότι δεν υπήρξε «καμία συνωμοσία» μεταξύ της ομάδας του και της Ρωσίας μετά τις πρώτες απαγγελίες κατηγοριών στην έρευνα του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ, σε βάρος, μεταξύ άλλων, του πρώην διευθυντή της προεκλογικής του εκστρατείας Πολ Μάναφορτ.

«Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ!», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο μεγιστάνας...


avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: