2.10.17

Τραυματίες από κατάρρευση κιγκλιδώματος...

Σοκ προκάλεσε η κατάρρευση κιγκλιδώματος στο «Σταντ ντε λα Λικόρν» και ο τραυματισμός 29 οπαδών, στη...
διάρκεια της αναμέτρησης Αμιάν-Λιλ για τη γαλλική Λιγκ 1. Στην εν λόγω κερκίδα βρίσκονταν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων. Στο 15ο λεπτό, όταν οι «λιλουά» πέτυχαν γκολ με τον Φόντε Μπαλό Τουρέ, οι οπαδοί τους έτρεξαν προς το κιγκλίδωμα για να πανηγυρίσουν, όμως αυτό δεν άντεξε, κατέρρευσε και παρέσυρε αρκετούς σε πτώση μέσα στον αγωνιστικό χώρο από ύψος 1,7 μ. Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα ώστε τα συνεργεία πρώτων βοηθειών να συνδράμουν τους τραυματίες.

Η έδρα της Αμιάν πρωτοάνοιξε τις πύλες της το 1999 και τον τελευταίο καιρό γίνονταν έργα ανακαίνισης στους χώρους της. Πάντως ο πρόεδρος του συλλόγου δήλωσε πως τα εν λόγω έργα δεν αφορούσαν την επίμαχη κερκίδα και πως η πίεση που άσκησαν οι οπαδοί, όταν όλοι έτρεξαν με φόρα προς το κιγκλίδωμα για να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, ήταν η αιτία του ατυχήματος. Χθες το βράδυ η Λιλ ανακοίνωσε πως όλοι οι τραυματίες είχαν πια φύγει από το νοσοκομείο και επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Στα αγωνιστικά της Λιγκ 1, η Παρί Σεν-Ζερμέν έδωσε άλλη μια παράσταση. Το Σάββατο σκόρπισε την Μπορντό με 6-2, με γκολ των Νεϊμάρ (2), Καβάνι, Μενιέ, Ντράξλερ και Μπαπέ. Και το χθεσινό ντέρμπι του Νότου όμως είχε πολλά γκολ, με τη Μαρσέιγ να επικρατεί 4-2 μέσα στη Νίκαια επί της Νις μολονότι αγωνίστηκε με 10 παίκτες για περίπου μισή ώρα...


efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: