2.10.17

"Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι καλά στην υγεία του"...

Αποτέλεσμα εικόνας για Λεμπιδάκης
-Ο Γιάννης Λεμπιδάκης στο ekriti.gr για το τέλος της ομηρίας του γιου του.
-Τι δήλωσε ο Ν. Τόσκας στο "Ράδιο Κρήτη"...
 Τις δημόσιες ευχαριστίες του στην ΕΛΑΣ για τους χειρισμούς της που οδήγησαν στο τέλος της 6μηνης ομηρίας του παιδιού του, απευθύνει μέσω του ekriti.gr ο Γιάννης Λεμπιδάκης. Ο...
Ηρακλειώτης επιχειρηματίας μιλώντας για δεύτερη φορά σήμερα στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr, δήλωσε: "Ευχαριστώ θερμά την ΕΛΑΣ που όλους αυτούς τους μήνες, μας βοήθησε και μας στήριξε, φέρνοντας τα σημερινά αποτελέσματα, και την απελευθέρωση του Μιχάλη μας.
Το παιδί μας είναι πολύ καλά στην υγεία του και είναι το μόνο πράγμα που έχει σημασία."
Στη Σχολή της Αστυνομίας στο Ρέθυμνο βρίσκεται σύσσωμη η οικογένεια Λεμπιδάκη, τα μέλη της οποίας αγκάλιασαν τον αγαπημένο τους μετά από μισό χρόνο...

Τι δήλωσε ο Ν. Τόσκας στο "Ράδιο Κρήτη"

Για μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ στο αίσιο τέλος της υπόθεσης ομηρίας του Μιχάλη Λεμπιδάκη, έκανε λόγο με αποκλειστικές του δηλώσεις στο Ράδιο Κρήτη και στον Κώστα Συλιγάρδο, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Ο κ. Τόσκας δήλωσε ότι όλοι είναι χαρούμενοι για τέσσερις λόγους:

1.γιατί ο Μιχάλης Λεμπιδάκης είναι καλά στην υγεία του
2.γιατί η αστυνομική επιχείρηση ήταν αναίμακτη
3.γιατί η οικογένεια δεν έδωσε λύτρα στους απαγωγείς, και
4.γιατί οι απαγωγείς και όλοι οι επίδοξοι κακοποιοί, πήραν ένα καλό μάθημα.

Ο Υπουργός είπε ότι η αστυνομία παρακολουθούσε όλο αυτό το διάστημα κάποιους από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, ωστόσο δεν διακινδύνευσε παράτολμες επιχειρήσεις, καθώς υπήρχαν σαφείς πληροφορίες για το κρυσφήγετο, και πρώτιστος στόχος ήταν να μην κινδυνεύσει ο επιχειρηματίας.

Ο κ. Τόσκας, δεν παρέλειψε να δώσει θερμά συγχαρητήρια στους αστυνομικούς της Κρήτης, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στη διαλεύκανση της πολύκροτης υπόθεσης, με ένα συγκροτημένο σχέδιο και κάτω από άκρα μυστικότητα.

Ακούστε τη συνέντευξη του Υπουργού στο Ράδιο Κρήτη 

πηγη ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: