16.10.17

Ντοπαρισμένη βρέθηκε η Φώφη Γεννηματά...


pitsirikos

Σάλος έχει ξεσπάσει στη χώρα, αφού λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου πως δεν θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της Κεντροαριστεράς -εξαιτίας προβλήματος στο...
μηνίσκο-, έσκασε σαν βόμβα η είδηση πως βρέθηκε ντοπαρισμένη η Φώφη Γεννηματά.


Η Φώφη Γεννηματά προσπάθησε να αποφύγει το αντιντόπινγκ κοντρόλ, καταφεύγοντας σε κομμωτήριο για να κάνει την γνωστή φράντζα Duran Duran, αλλά οι αρμόδιοι ελεγκτές της Κεντροαριστεράς την στρίμωξαν σε μια γωνία, την απείλησαν με το πιστολάκι και της πήραν δείγμα DNA από την άσπρη ρίζα.
Η ξαφνική απόσυρση της υποψηφιότητας του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου -λόγω μηνίσκου- έβαλε σε υποψίες τους ελεγκτές της Κεντροαριστεράς που ξεκίνησαν αμέσως τους ελέγχους στους άλλους υποψήφιους.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν βρέθηκε πουθενά αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, γλίστρησε με τη μηχανή του πάνω σε λάδια και βρίσκεται στο νοσοκομείο -όπου απαγορεύεται να του γίνει έλεγχος για ντόπινγκ-, ενώ έχει τραυματιστεί σοβαρά και το σακίδιό του.
Ο Γιάννης Ραγκούσης δεν έχει εντοπιστεί ακόμα από τους ελεγκτές της Κεντροαριστεράς, αφού βρίσκεται σε μυστική τοποθεσία επειδή τον ψάχνουν οι μητροπολίτες για να τον πηδήσουν και να του αποδείξουν πως δεν είναι αδερφές, όπως υποστήριζε.
Ούτε στον Γιώργο Καμίνη έγινε έλεγχος ντόπινγκ, γιατί ο Γιώργος Καμίνης είναι δήμαρχος της Αθήνας και κάνει από τώρα σκληρές προπονήσεις για να καταφέρει επιτέλους να πει μια φορά σωστά την αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου την Πρωτοχρονιά.


Πάντως, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σωστά απέσυρε την υποψηφιότητά του γιατί έχει μηνίσκο στο αριστερό του πόδι, οπότε υπήρχε ο κίνδυνος, αν εκλεγόταν πρόεδρος της Κεντροαριστεράς, να μην μπορούσε να στρίβει προς τα αριστερά και να πήγαινε προς τα δεξιά.
Οι υποψήφιοι της Κεντροαριστεράς μας προσφέρουν άφθονο γέλιο και συναγωνίζονται τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε γελοιότητα, οπότε έχουν απόλυτο δίκιο αυτοί που υποστηρίζουν πως θέλουμε να κάνουμε κριτική στους απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ αλλά είναι τόσο σούργελα όλοι αυτοί που δεν προλαβαίνουμε.


Read more: https://pitsirikos.net/2017/10/%ce%bd%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b7-%ce%b2%cf%81%ce%ad%ce%b8%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b7-%cf%86%cf%8e%cf%86%ce%b7-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84/#ixzz4vhFYz4ve

Δεν υπάρχουν σχόλια: