26.10.17

Δημήτρης Αβραμόπουλος: Επίτροπος, μόνος, ψάχνεται...


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο ομοϊδεάτης του Δημήτρης Αβραμόπουλος έγιναν μεσοβδόμαδα αντικείμενο χλευασμού τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στις Βρυξέλλες.

Ο...
μεν πρώτος για την πρεμούρα του να δείξει σε κάποιους ομολόγους του Αβραμόπουλου ότι «είναι ο αυριανός πρωθυπουργός» και ο δεύτερος για το πολιτικό σέρβις που έκανε στον πρόεδρο της ΝΔ.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο Κυρ. Μητσοτάκης εδώ κι έναν μήνα είχε βάλει λυτούς και δεμένους να του κανονίσουν συνάντηση με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ τις ημέρες που ο Αλέξης Τσίπρας θα γινόταν δεκτός από τον πρόεδρο Τραμπ στον Λευκό Οίκο. Τελικώς τα κατάφερε και κανονίστηκε συνάντηση των δύο αντρών, όπως πληροφορήθηκαν το περασμένο Σάββατο οι συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΝΔ, μέσω διαρροής, χάρη στις προσπάθειες της νεόκοπης εκπροσώπου Τύπου Μαρίας Σπυράκη. Απλώς της… διέφυγε μια μικρή λεπτομέρεια: ο Γιούνκερ, αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, ουδέποτε μίλησε μαζί της, ενώ κάποιοι Ελληνες πολιτικοί που κάνουν καριέρα στις Βρυξέλλες διατείνονται πολιτική αδεία ότι μάλλον αγνοεί και την ύπαρξή της.

Ο μετρ της επικοινωνίας και της στρεψοδικίας

Στο σημείο αυτό έρχεται ως από μηχανής θεός ο Ελληνας επίτροπος Δ. Αβραμόπουλος και επιχειρεί να βάλει τα πράγματα στη… σωστή τους θέση.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο της Δάφνης Δημητρίου, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: