24.2.15

Η ΝΔ χάνει στο Twitter (και) τις επόμενες εκλογές…

Έναν μήνα μετά τις εκλογές, η συμφωνία στο Eurogroup της Παρασκευής σηματοδοτεί το τέλος της θεωρίας της «αριστερής παρένθεσης», που είχαν διατυπώσει προεκλογικά στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, καθώς και…
κορυφαία στελέχη και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. 

Ήταν αυτοί που περίμεναν ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κατάφερνε να φτάσει σε συμφωνία με τους Ευρωπαίους, και θα κατέρρεε πριν από την ημερομηνία-ορόσημο της 28ης Φεβρουαρίου.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, και πλέον το ενδιαφέρον των εξελίξεων στρέφεται εκ των πραγμάτων στο εσωτερικό και την επόμενη μέρα της.

Τα σχόλια μάλιστα που γίνονται καθημερινά από στελέχη της στο Twitter, το πιο παρεμβατικό από τα social media, φαίνεται να παίζουν σημαντικό ρόλο στις πολιτικές ζυμώσεις.

Μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, όμως δεν θα ήταν υπερβολή να επισημάνει κανείς ότι με τη στάση συγκεκριμένων στελεχών και παραγόντων της Νέας Δημοκρατίας στα social media, η ΝΔ… έχασε ήδη και τις επόμενες εκλογές.

Δείχνει να έχει ανοίξει… βεντέτα με τους Έλληνες που δεν την ψήφισαν. Και διεκδικώντας την όποια δικαίωση των θέσεων της, μπαίνει απέναντι στην ελληνική κοινωνία…

Πηγή: ysterografa

Δεν υπάρχουν σχόλια: