28.2.15

Στην… τουαλέτα βρέθηκε το “οσκαρικό” φόρεμα...

Στην… τουαλέτα βρέθηκε το “οσκαρικό” φόρεμα
Το οσκαρικό φόρεμα των 150.000 δολαρίων, που φόρεσε την βραδιά της απονομής των Όσκαρ, η ηθοποιός  Λουπίτα Νιόνγκο, βρέθηκε δύο μέρες μετά την ανακοίνωση της κλοπής του, από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Χόλιγουντ, στο οποίο διέμενε η διάσημη ηθοποιός, στην… τουαλέτα του ξενοδοχείου!
Η...

αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το Calvin Klein φόρεμα, το οποίο είναι κατασκευασμένο σχεδόν εξ ολοκλήρου από μαργαριτάρια, βρέθηκε στην τουαλέτα του ξενοδοχείου “London”, το οποίο βρίσκεται υπό ανακαίνιση, από το προσωπικό του ξενοδοχείου.

Ξηλώθηκαν λίγα από τα 6.000 μαργαριτάρια, αλλά κατά τα άλλα δεν υπάρχει καμία ζημιά στο φόρεμα .

Ο αστυνομικός Michael White, δήλωσε: «Το προσωπικό του ξενοδοχείου έψαξε και βρήκε το φόρεμα σε ένα σάκο κρυμμένο πίσω από ένα πάγκο στο μπάνιο. Μερικά μικρά μαργαριτάρια φαίνεται πως είχαν πέσει από το φόρεμα, αλλά φαίνεται να είναι άθικτο».

Η 31χρονη ηθοποιός πανικοβλήθηκε όταν την Τετάρτη συνειδητοποίησε ότι το εντυπωσιακό φόρεμα είχε κλαπεί από το δωμάτιό της, στο πέντε αστέρων ξενοδοχείο μετά την τελετή των Όσκαρ, ενώ ήταν έξω.

Ένας εκπρόσωπος του ξενοδοχείου, δήλωσε κατά τη χρονική στιγμή: «Αυτό που συνέβη είναι τρομακτικά άσχημο και συνεργαζόμαστε με τις αρχές στην έρευνά τους».

Η αστυνομία του Λος Άντζελες, τώρα, έχει στην κατοχή της το πανάκριβο φόρεμα, μέχρι η γνωστή ηθοποιός ή κάποιος συνεργάτης της θελήσει να το πάρει πίσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: