28.2.15

Τρίπολη - Διαμαρτυρία γονεων για τα σκουπίδια...

Τρίπολη- Διαμαρτυρία γονεών τη Δευτέρα για τα σκουπίδια
Εντείνονται οι αντιδράσεις των κατοίκων και των φορέων της Τρίπολης για το μείζον πρόβλημα των σκουπιδιών στην πόλη.

Έτσι μετά την ...απόφαση του συλλόγου γονέων του 1ου δημοτικού σχολείου και του 12ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης, που κάλεσαν τους γονείς να μην στείλουν τα παιδιά τους τη Δευτέρα στο σχολείο σε ένδειξη διαμαρτυρίας, το βράδυ με ομόφωνη απόφαση της η Ένωση Γονέων - Μαθητών του Δήμου Τρίπολης, καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο της πόλης τη Δευτέρα στις 10.00 το πρωί.

Σε ανακοίνωση της Ένωση Γονέων - Μαθητών του Δήμου Τρίπολης επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι, «δεν πρόκειται να δεχτούμε περαιτέρω έκθεση των παιδιών μας σε κινδύνους μολύνσεων από τα σκουπίδια που βρίσκονται έξω από σχολικές μονάδες, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ήδη παρατηρείται ανεξήγητα μεγάλος αριθμός ιάσεων ανάμεσα στους μαθητές και καθημερινά υπάρχει μεγάλος αριθμός άρρωστων παιδιών που απουσιάζουν από τα σχολεία».

Η Ένωση κάνει λόγο για εγκληματική αδιαφορία των υπευθύνων για την κατάσταση που επικρατεί και απαιτεί, «την συλλογή κατά προτεραιότητα, των σκουπιδιών που βρίσκονται έξω από τα σχολεία, με ταυτόχρονη απολύμανση των χώρων αυτών».

Τέλος καλεί τα μέλη της, «συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων όλων των σχολείων (Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Τρίπολης), αλλά και όλους τους γονείς και μαθητές, να συμμετάσχουν μαζικά στην συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο Τρίπολης (στην οδό Λαγοπάτη) που έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 02 Μαρτίου 2015 και ώρα 10:00 το πρωί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: