27.2.15

Ο Πανίκας επιστρέφει στο Telemarketing!..

«Θα ξεπεράσω σε τηλεθέαση των Άδωνη»!..

Λίγες μέτα τη μεταμφίεσή του σε... Μέρκελ επί τη αφορμή των Αποκριών, κάνει πρόβες για την επιστροφή του στο χώρο του Telemarketing.

Οι τηλεθεατές σε λίγο καιρό θα έχουν τη δυνατότητα να...
προμηθευτούν ανατομικά παπούτσια για διαβητικούς, σε τιμή ευκαιρίας, από τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, αφού οι δοκιμαστικές πρόβες για τον πρώην νομάρχη σε ρόλο τηλεπωλητή μόλις άρχισαν.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ακούγεται να λέει για το... πατούμενο που κρατά στα χέρια του: «Είναι φτιαγμένο από ειδικό υλικό, κατάλληλο να απορροφά κραδασμούς στο περπάτημα» και αμέσως προσθέτει: «Είναι άνετο, ξεκούραστο, κατάλληλο για τραυματισμένα πόδια. Το σημαντικότερο; Το προλαμβάνειν αντί του θεραπεύειν. Πιστεύω πως η κοινωνία θα αγκαλιάσει τη νέα προσπάθειά μου, καθώς πρέπει να δουλέψω για να κρατηθώ όρθιος. Και στο κάτω κάτω η δουλειά δεν είναι ντροπή» σημειώνει ο ίδιος.

Οι Άδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Βελόπουλος έδωσαν στον Παναγιώτη Ψωμιάδη την ιδέα, ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται πως παρακολουθεί τις εκπομπές τους φανατικά και δηλώνει έτοιμος να τους ξεπεράσει σε τηλεθέαση. 

«Ο κόσμος με λατρεύει και εξάλλου αφορμή για να βγω στις τηλεπωλήσεις μπορεί να ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κυριάκος Βελόπουλος, αλλά θεωρώ ότι είμαι πολύ καλύτερος από αυτούς. Είμαι αυθεντικός, δεν είμαι ιμιτασιόν και πάνω από όλα διακρίνομαι για την ειλικρίνειά μου. Ό,τι προβάλω θα είναι γνήσιο, ειλικρινές, θα είναι ωφέλιμο για την κοινωνία, όπως έκανα τόσα χρόνια και ως πολιτικός»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: