15.2.15

Κόντρα Καμμένου-Ανδρουλάκη για τις αποζημιώσεις...



Αντιπαράθεση μέσω twitter ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και τον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη.

Η αφορμή για την κόντρα μέσω twitter βρέθηκε όταν ο Πάνος Καμμένος σχολίασε στον...
προσωπικό του λογαριασμό τις θετικές και τις αρνητικές ψήφους των ευρωβουλευτών για το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων. Στην εν λόγω ανάρτηση φαινόταν ότι οι ευρωβουλευτές της «Ελιάς» ψήφισαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «όχι» για το αν θα πρέπει να πάρει η Ελλάδα τις γερμανικές αποζημιώσεις.



Άμεση ήταν η αντίδραση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος ζητά παρέμβαση του πρωθυπουργού για το θέμα, καθώς τονίζει ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί ποτέ τέτοιου είδους ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Η είδηση που διακινείς είναι απολύτως ψευδής οφείλει άμεσα να πάρει θέση ο πρωθυπουργός», απάντησε μέσω Twitter ο κ. Ανδρουλάκης.
  1. Ποιοι ψήφισαν ΝΑΙ για τις γερμανικές αποζημιώσεις και ποιοι ΟΧΙ. Απορρίφθηκε η πρόταση να πάρουμε τις αποζημιώσεις http://www.karanik.gr/2015/02/blog-post_13.html 
@PanosKammenos @PrimeministerGR Η είδηση που διακινείς είναι απολύτως ψευδής οφείλει άμεσα να πάρει θέση ο πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: