14.2.15

Έξι υποψήφιοι σε ένα τραπέζι...

Στο περίφημο δείπνο που διοργάνωσε η Μαριέττα Γιαννάκου με γαλάζιους (ανησυχούντες για την πορεία του κόμματος) βουλευτές και όπου τέθηκε εμμέσως πλην σαφώς θέμα ηγεσίας στη Νέα Δημοκρατία ήταν και...
έξι στελέχη που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν την ηγεσία του κόμματος σε περίπτωση αποχώρησης του Αντ. Σαμαρά.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, οι... «έξι» είναι οι Κυρ. Μητσοτάκης, Ν. Δένδιας, Ντόρα Μπακογιάννη (η οποία μου λένε ότι μπορεί να κάνει πίσω προς χάριν του μικρότερου αδελφού της Κυριάκου), Ευρ. Στυλιανίδης, Απ. Τζιτζικώστας και η νεαρά Ολγα Κεφαλογιάννη.

Τώρα θα αναρωτηθείτε αν η κυρία Κεφαλογιάννη μπορεί να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η απάντηση είναι ότι το όνομα της Ολγας «παίζει» κυρίως επειδή είναι η νεότερη των πιθανών υποψηφίων και το ηλικιακό (λόγω της ηλικίας του Αλ. Τσίπρα) να ξέρετε ότι θα είναι ένα από τα προσόντα που θα συζητηθούν πολύ, όταν και όποτε έρθει η ώρα της διαδοχής.

Αλλωστε η κυρία Κεφαλογιάννη, όπως μαθαίνω, «παίζει» πολύ με το ηλικιακό. Να σκεφτείτε ότι λέει συχνά πως είναι μικρότερη από τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα κατά δύο χρόνια…

Δεν υπάρχουν σχόλια: