18.2.15

Παπούλιας προς Τσίπρα: Ελπίζω να πετύχετε στην προσπάθεια που κάνετε...

Στον Παπούλια ο Τσίπρας - ΤΩΡΑ

ΒΙΝΤΕΟ...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να ενημερώσει και επισήμως τον Κάρολο Παπούλια για την επιλογή του Προκόπη Παυλόπουλου, ως υποψήφιο για την Προεδρία, αλλά και...
για την πορεία της διαπραγμάτευσης με τους εταίρους.

«Κύριε Πρόεδρε, είμαστε στο μέσον μιας ουσιαστικής και σκληρής διαπραγμάτευσης. Δεν έχει γίνει τίποτα που δεν το περιμέναμε, όλα τα περιμέναμε, και τη σκληρή στάση περιμέναμε και τις δυσκολίες. Ίσως να μην περιμέναμε αυτή τη ανάταση που υπάρχει στη χώρα μας, την ελπίδα αλλά και την πατριωτική περηφάνια που έχει δημιουργηθεί και μας βοηθάει πάρα πολύ». 

Και συνέχισε ο πρωθυπουργός: «Υπάρχουν ακόμα και άλλοι δύο παράγοντες που μας βοηθούν: ο ένας έχει να κάνει με το ότι υπάρχει κινητοποίηση σε όλη την Ευρώπη που υποστηρίζουν το δίκιο της Ελλάδας και έχουμε καταφέρει, ίσως για πρώτη φορά, να δημιουργήσουμε μέσα από επαφές με ξένους ηγέτες μια θετική στάση στα αιτήματά μας από μια σειρά άλλες χώρες. Δηλαδή, δεν έχουμε ένα μέτωπο απέναντί μας απομόνωσης». 


Ο Αλ. Τσίπρας εξέφρασε την ελπίδα ότι η χώρα θα καταφέρει να περάσει αυτόν τον κάβο: «Είμαστε σε μια κρίσιμη καμπή της διαπραγμάτευσης, κρίσιμη και ευαίσθητη, καταθέτουμε προτάσεις και ευελπιστούμε να περάσουμε αυτόν τον κάβο, που θα μας δώσει δυνατότητες να προχωρήσουμε».


«Κύριε Πρωθυπουργέ, τα παρακολουθώ όλα, βλέπω τις δυσκολίες» είπε από την πλευρά του ο Κ. Παπούλιας και συνέχισε: «Πράγματι, η Ευρώπη ζει μια περίοδο ιστορική θα έλεγα, ιστορικότερη και από το 1848, από τη μεγάλη ευρωπαϊκή επανάσταση».


Και πρόσθεσε, δημιουργώντας ποικίλα σχόλια στο διαδίκτυο: «Ελπίζω όμως να πετύχετε στην προσπάθεια που κάνετε, είναι πάρα πολύ σημαντική για την Ελλάδα, το περιμένει ο λαός, η ελπίδα, η προσμονή του λαού μας είναι πολύ μεγάλη και ελπίζω όλα να πάνε καλά για να δει καλύτερες μέρες».



Δείτε το Βίντεο, ΕΔΩ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: