2.2.15

Δράκο, έχει το παραμύθι?...


ΒΙΝΤΕΟ...

ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ 

To σκηνικό στην Ευρώπη αρχίζει να αλλάζει. Από την "σκληρή χειραψία" (Βαρουφάκη-Ντάισελμπλουμ), πήγαμε στο "αγκαζέ με Σαπέν",  τόνισε ο Δημητρης Παπαδημούλης, σχολιάζοντας τις συναντήσεις της ελληνικής κυβέρνησης, εντός και εκτός της χώρας.  
Αμέσως η Πόπη Τσαπανίδου (STAR), του έκανε την ερώτηση: "Δράκο, έχει το παραμύθι?".
"Αν θέλεις να...
πετύχεις, πρέπει να διεκδικήσεις. Θέλει εξυπνάδα και μυαλό.  Και συμμαχίες", απάντησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ανέφερε, πως, "εκεί που θα κριθούμε, είναι στην μείωση της ανεργίας".
Επίσης, ο Παπαδημούλης έριξε το "καρφί" του στην αντιπολίτευση, λέγοντας πως "αν δεν μπορούν να βοηθήσουν (στο εργο της κυβέρνησης, για το χρέος), τουλάχιστον να σωπάσουν -το είπε ευγενικά-", ενω περιμένει ακόμη να ακούσει τους Σαμαρά-Βενιζέλο-Θεοδωράκη, για τις δηλώσεις Ομπαμα.

Για την πρώην κυβερνητική εκπρόσωπο "το μαλλί πως είναι", Σοφία Βούλτεψη, είπε: «Οι εκλογές έγιναν πριν οκτώ μέρες. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μετράει λιγότερο από μία βδομάδα, ακόμη δεν έχουν ορκιστεί οι βουλευτές, δεν έχουν παρουσιαστεί προγραμματικές δηλώσεις, δεν έχουμε πάρει ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά ένας πρώτος απολογισμός λέει ψύχραιμα ότι αυτή η αντι-σύριζα καταστροφολογία μετατράπηκε σε βατερλώ. Υπάρχει χαρτί υγείας, να το πείτε και στην κ. Βούλτεψη, τα ράφια στα σούπερ-μάρκετ είναι γεμάτα, τα ΑΤΜ έχουν χρήματα».
Δείτε το Βιντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: