30.3.14

Tσακαλώτος: «Πιο μνημόνιο πεθαίνεις»...



Καλός φοιτητής, ο Χατζηδάκης...
Το πολυνομοσχέδιο αποτελεί νέο Μνημόνιο, τόνισε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος (ΣΥΡΙΖΑ) πριν από λίγο στην βουλή και δήλωσε, πως, «πιο μνημόνιο πεθαίνεις».
Εκτίμησε ότι...
παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι η χώρα εξέρχεται από την κρίση «δεν πρόκειται να έρθει ανάκαμψη. Δεν υπάρχει σχέδιο για την οικονομία επειδή δεν υπάρχει σχέδιο για την κοινωνία. Δεν λέμε ότι δεν θα έχουμε μικρά επεισόδια ανάπτυξης ή ανάκαμψη σε όρους ΑΕΠ αλλά λέμε ότι αυτή θα έχει μεγάλο κερδοσκοπικό χαρακτήρα».
Απευθυνόμενος δε προς στον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη είπε «Τα ορθόδοξα οικονομικά πρέπει  είναι αρκετά έξυπνος για να τα καταλάβει και αρκετά αφελής για να τα πιστέψει και ο κ. Χατζηδάκης είναι καλός φοιτητής».

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επισήμανε την επίτευξη του πρωτογενούς πλεονάσματος και πρόσθεσε ότι «σήμερα κλείνει ένας κύκλος κρίσης για την χώρα. Θυμάστε τις πλατείες και ποιοι μας αποκαλούσαν Τσολάκογλου και έστηναν κρεμάλες, ποιοι προπηλάκιζαν βουλευτές… μας μιλούσαν για Αγγλικό δίκαιο και πως θα μας έπαιρναν τον Παρθενώνα και νησιά και θάλασσες. Δεν έγινε τίποτα. Από την άλλη, αυτή η πλατεία έφερε στην βουλή ένα νεοναζιστικό μόρφωμα». Απευθυνόμενος προς την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «ο κ. Τσίπρας έλεγε στην αρχή προς βουλευτές να καταψηφίσουν και εκείνος ως νέος Πάπας θα τους συγχωρούσε και θα τους έβαζε στο αντιμνημονιακό μέτωπο. Μετά άρχισε τις εκπτώσεις, έβαλε στο κόμμα του ανθρώπους που ψήφισαν μνημόνια, τώρα εμφανίζεται έτοιμος να πάρει όσους καταψηφίσουν το γάλα!». ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: