26.3.14

Σήμερα η αγωγή Δούρου κατά Ντινόπουλου...


Προ δέκα ημερών, είχε προκληθεί «θερμό επεισόδιο» στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής, όταν ο βουλευτής της ΝΔ, Αργύρης Ντινόπουλος συνεπλάκη με την υποψήφια περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, αφού πρώτα την είχε...
κατηγορήσει ως «σύμβουλο του Άκη Τσοχατζόπουλου».
«Καλά η κυρία Δούρου ξεχνάει ότι ήταν σύμβουλος του Άκη Τσοχατζόπουλου και ήταν στο υπουργείο της Εθνικής Άμυνας. Υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα για αυτό. Η κυρία Δούρου είχε εξάμηνη σύμβαση στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας επί Τσοχατζόπουλου και δεν δικαιούται να ομιλεί για τα εξοπλιστικά προγράμματα», είχε αποφανθεί με στόμφο ο Ντινόπουλος. Στο σημείο αυτό είχε παρέμβει η Ρένα Δούρου για να επαναλάβει πως ήταν εργαζόμενη με μπλοκάκι και αμειβόταν με 500 ευρώ από το Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων. Ο βουλευτής της ΝΔ, πάντως όχι μόνο δεν πείστηκε, αλλά δεν δέχτηκε να ζητήσει και συγγνώμη αποσύροντας τους ισχυρισμούς του.
Το επεισόδιο ξεχάστηκε γενικώς, αλλά φαίνεται ότι η Δούρου το θυμάται ακόμη, καθώς οι υπαινιγμοί Ντινόπουλου –περί εξοπλιστικών- προγραμμάτων ήταν βαρείς και δεν μπορούσαν να μείνουν αναπάντητοι. Έτσι, όπως πληροφορείται εγκύρως ο Neo, σήμερα εκτός απροόπτου θα κατατεθεί αγωγή και μήνυση από την υποψήφια περιφερειάρχη Αττικής προς τον Αργύρη Ντινόπουλο και ο βουλευτής της ΝΔ είτε θα αποδείξει την… «αλήθεια» των λεγομένων του είτε θα… έχει πρόβλημα.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: