16.3.14

Μια μαντινάδα για τον Σταύρο...



Αγαπητέ Πιτσιρίκο,
Επειδή σύμφωνα με τις έγκυρες και γνωστές για την αξιοπιστία τους δημοσκοπήσεις, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το Ποτάμι να είναι ο νικητής στις βουλευτικές εκλογές όποτε αυτές γίνουν και ο Σταύρος Θεοδωράκης ο επόμενος Πρωθυπουργός της Ελλάδας, έκατσα κι έφτιαξα μια μαντινάδα για...
το Σταύρο με την ελπίδα πως όταν πάρει τα ηνία της διακυβέρνησης της χώρας δεν θα με ξεχάσει και θα με ανταμείψει με μια από τις εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας που θα ξεχυθούν σαν ποτάμι μέσα από το μαγικό του σακίδιο.
Με δεδομένο πως ο κ. Σμαραγδής ανταμείφθηκε για την άθλια μαντινάδα του στον Σαμαρά με τη θέση του Προέδρου του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, πιστεύω ότι το Σταυράτσι που είναι καλό κοπέλι και συντοπίτης μου, θα με «τακτοποιήσει» και μένα σε καμιά θεσούλα(σε κάποιο Υπουργείο κατά προτίμηση).
Η Μαντινάδα του Σταύρου
-Ιντα ‘χεις στο σακίδιο Σταύρο Θεοδωράκη;
Το κολατσιό σου; Καθαρές κάλτσες και μποξεράκι;
Μήπως μελέτες μυστικές για του Έλληνα την κρίση;
Η σχέδιο πώς το σύστημα θα τον ξανα@αμήσει;
Σήφης
Υ.Γ Την ώρα που σου γράφω, ο Σταύρος μιλάει στην πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση περιφερόμενος ανάμεσα στους λιγοστούς συγκεντρωμένους με το θρυλικό σακίδιο στην πλάτη και ζητάει από τα άλλα κόμματα να σκίσουν τα προγράμματά τους, αφού πρόκειται για κοινά καλσόν. Περιμένω με αγωνία να τον δω να βγάζει από το σακίδιο το pretty collant πρόγραμμά του που επειδή το έχουν υφάνει 40 παρθένες του Mega είναι για megaliciοus καταστάσεις και δεν σκίζεται με τίποτα.
(Αγαπητέ Σήφη, τουλάχιστον ο Σταύρος Θεοδωράκης έφερε λίγο σόου στα πολιτικά πράγματα της χώρας, γιατί είχε βαλτώσει η κατάσταση. Προσωπικά, έχω βαρεθεί τέσσερα χρόνια να ακούω τα ίδια πράγματα. Τώρα, με τον Σταύρο, βρήκα ξανά το ενδιαφέρον μου για τα πολιτικοτηλεοπτικά δρώμενα. Εντάξει, δεν τρελαίνομαι κιόλας. Πάω μια βόλτα στον ήλιο. Γεια χαρά.)

pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: