19.3.14

Είμαι πεντακάθαρος, λεει ο Γιακουμάτος...


...και ξεσπά κατά Δένδια.
Δεν ήρθη η ασυλία του από τη βουλή...
 Σφοδρή "επίθεση" κατά του υπουργού Δημοσίας Τάξεως Νίκο Δένδια εξαπέλυσε πριν από λίγο ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο οποίος «απολογούμενος» για την υπόθεση του Γηροκομείου, δήλωσε πεντακάθαρος και άφησε σαφή υπονοούμενα ότι...
η δίωξη εναντίον του είναι πολιτική και σχεδιασμένη από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, τον Υπουργό Νίκο Δένδια και τον γραμματέα κ. Ανδρεουλάκο. «Αισθάνομαι πεντακάθαρος. Είναι απόλυτα καθαρά πολιτική η δίωξή μου. Χειροπέδες στις 8 η ώρα το πρωί; Αυτή η δημοκρατία δεν είναι καλή. Αυτόφωρο για 3.000 φόρο του 2012» είπε ο κ. Γιακουμάτος τονίζοντας ότι επί 45 χρόνια η οικογενειακή επιχείρηση δεν είχε καμία παράβαση.

Ο Γιακουμάτος όμως δεν σταμάτησε εκεί. «Δεν θέλουν να χτυπήσουν την φοροδιαφυγή. Την πολιτική και τον Γιακουμάτο θέλουν να χτυπήσουν. Και να σας πω και κάτι; Ποιοι είναι οι πολιτικοί προϊστάμενοι της οικονομικής αστυνομίας. Ο Δένδιας και ο γραμματέας Ανδρεουλάκος. Συγχαρητήρια που βρήκατε τη λίστα Λαγκάρντ, που πιάσατε τον Ξηρό και τον χλωρό και στείλατε την κυρά Λένη στο αυτόφωρο. Ντρέπομαι» είπε ο Γιακουμάτος.
Κατά την ονομαστική ψηφοφορία δεν ήρθη η βουλευτική ασυλία του κ. Γιακουμάτου (με 68 «υπέρ», 125 «κατά» και 14 «παρών), ενώ για τις υπόλοιπες υποθέσεις: αίρεται η βουλευτική ασυλία της βουλευτού της ΝΔ κυρίας Φωτεινής Αραμπατζή, όπως ζήτησε και η ίδια, με αφορμή αντιδικία με πρώην εργαζομένους δημοσιογράφους στον τηλεοπτικό σταθμό «Δίκτυο» των Σερρών («υπέρ» ψήφισαν 127, «κατά» 70, 8 «παρών» και 2 λευκά), αίρεται και η ασυλία του βουλευτή της ΝΔ κ. Χρ. Κέλλα υπόθεση αντιδικίας (με 129 «υπέρ», 67 «κατά», 10 «παρών» και ένα λευκό), ενώ δεν αίρονται οι ασυλίες των κκ. Π. Κουκουλόπουλου (ΠαΣοΚ) και Κ. Μουσουρούλη (ΝΔ).  

Δεν υπάρχουν σχόλια: