28.3.14

Ουζουνίδης: Ειστε ξεφτίλες….

Βλάχος : «Κάτσε κάτω. Και άλλη φορά να έρχεστε με σακάκι. Όχι με τα μανίκια σηκωμένα…»...
Aγριο... ξεκατίνιασμα στην βουλή.
Απολαυστικοί διάλογοι...
Βαριές κουβέντες ακούστηκαν στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, μεταξύ του προέδρου της Γιώργου Βλάχου και του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μαρίνου Ουζουνίδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν...
ο τελευταίος ζήτησε επίμονα να μάθει σε τι φάση βρίσκεται το πολυνομοσχέδιο, πότε θα κατατεθεί και ποιες διαδικασίες θα ακολουθηθούν, διαμαρτυρόμενος έντονα παρά τις διαβεβαιώσεις του κ.Βλάχου ότι όλα αυτά θα γίνουν σύντομα γνωστά, αφού θα κατατεθεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Επιχειρώντας να τον ανακαλέσει στην τάξη, ο κ.Βλάχος του είπε «κάτσε κάτω, και άλλη φορά να έρχεστε με σακάκι, όχι με τα μανίκια σηκωμένα…».

«Έχουμε χάσει τον ύπνο μας», απάντησε ο κ.Ουζουνίδης, για να λάβει την απάντηση από τον πρόεδρο ότι «τον ύπνο σας τον έχετε χάσει για άλλους λόγους».
Σε εκείνο το σημείο, ακούστηκε ο κ.Ουζουνίδης να λέει «ξεφτίλες», με τον κ.Βλάχο να τον προτρέπει αυτό να το πει στο κόμμα του. «Σε αυτή την αίθουσα θα έπρεπε να είστε πιο σοβαρή. Η παράστασή σας τελείωσε κ.Ουζουνίδη, μπορείτε να φύγετε…».

«Εσείς θα φύγετε», του απάντησε ο κ.Ουζουνίδης. «Πάρτε το κόμμα σας για να το πάρετε στον Έβρο να τους πείτε ότι είστε παλικαράδες», απάντησε ο κ.Βλάχος και μέσα σε αυτή την …ωραία ατμόσφαιρα, το επεισόδιο έλαβε τέλος.

Αναλυτικά ο διάλογος σε υψηλούς τόνους:

-Γιώργος Βλάχος (πρόεδρος Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου): «Κάτσε κάτω. Και άλλη φορά να έρχεστε με σακάκι. Όχι με τα μανίκια σηκωμένα…»

-Μαρίνος Ουζουνίδης (βουλευτής ΑΝΕΛ): «Έχουμε χάσει τον ύπνο μας..»

-Γιώργος Βλάχος: «Τον ύπνο σας τον έχετε χάσει για άλλους λόγους…»

-Μαρίνος Ουζουνίδης: « Ξεφτίλες….»

-Γιώργος Βλάχος: «Να το πείτε στο κόμμα σας… Σε αυτή την αίθουσα θα έπρεπε να είστε πιο σοβαροί. Η παράστασή σας τελείωσε κύριε Ουζουνίδη μπορείτε να φύγετε…»

-Μαρίνος Ουζουνίδης: « Εσείς θα φύγετε….»

-Γιώργος Βλάχος: «Πάρτε το κόμμα σας για να το πάτε στον Έβρο, να τους πείτε ότι είστε παλικαράδες….»

real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: