9.3.14

Συμβουλος με παρελθον...




Τη σήμερον ημέρα, με το γενικότερο πολιτικό κλίμα που επικρατεί και τις ειδικές συνθήκες κάτω από τις οποίες θα διεξαχθεί η διπλή μάχη του Μαϊου, οι ενδιαφερόμενοι για τους μεγάλους Δήμους και τις Περιφέρειες  πρέπει να είναι προσεχτικοί στις επιλογές των συνεργατων τους.
Διαφορετικά, μπορεί...
να βρεθούν αντιμέτωποι με διαφόρων ειδών "πονοκεφάλους", που θα τους επηρεάσουν στον δρόμο προς τις κάλπες.
Δείτε,   για παράδειγμα, το επιτελείο του Αρη Σπηλιωτόπουλου, στο οποίο συμπεριελήφθη η δικηγόρος και συμπατριωτισσα του υποψήφιου δημαρχου (ορμώμενη εκ Πατρών ) Νίκη Γκοτσοπούλου, προκειμένου να παρέχει νομικές συμβουλές στον υπό σύσταση συνδιασμό .
Η εν λόγω κυρία, ιδιαίτερα γνωστή στους νεοδημοκρατικούς κύκλους είχε εμπλακεί, σύμφωνα με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στον σκανδαλώδη (όπως απεδείχθη εκ των πραγμάτων, αφού στην συνέχεια υπήρξε ακυρωτική πράξη) διορισμό 55 επιστημονικών συμβούλων - ως μονίμων- στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας.
Οπως αντιλαμβάνεστε η επιλογή είχε γίνει με απροσδιοριστα κριτήρια καθώς οι "55" είχαν φτάσει μια ανάσα από το να εξασφαλίσουν δια παντώς θέση στο Δημόσιο, χωρίς τις προβλεπόμενες διαδικασίες του ΑΣΕΠ, αλλά μεσω συνέντευξης.
Διαβάστε ολόκληρο το κειμενο:
πηγη ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: