20.3.14

Συγγνώμη λάθος, κολλήσαμε αφίσες...





Συγγνώμη επειδή το «Ποτάμι» κόλλησε αφίσες ζήτησε με ανάρτηση του ο υπεύθυνος της καμπάνιας του κόμματος Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

Στο άρθρο του αναφέρει μεταξύ άλλων: «Τα...
Χανιά, και οι πόλεις που θα ακολουθήσουν μας φιλοξενούν, και εμείς ως φιλοξενούμενοι έχουμε κάποιες υποχρεώσεις απέναντί τους. Η σημαντικότερη είναι να μην τις αφήνουμε σε χειρότερη κατάσταση από αυτή που τις βρήκαμε.

Και εδώ κάναμε ένα λάθος. Ενώ έχουμε πει ότι θα τα κάνουμε όλα διαφορετικά, αποφασίσαμε να τυπώσουμε και να κολλήσουμε αφίσες α λα παλαιοκομματικά. Η αφίσα που κολλήσαμε μπορεί να ήταν λίγο πιο ωραία, αλλά μια αφίσα είναι μια αφίσα, που σημαίνει ότι κολλιέται κάπου, μετά σκίζεται, πέφτει κάτω, γίνεται σκουπίδι, ρυπαίνει.

Και αναπόφευκτα κάποιες από τις αφίσες μας θα έχουν αυτή την κατάληξη. Αυτός είναι και ο λόγος που ζητούμε συγγνώμη από τους Χανιώτες. «Ήταν ένα λάθος μας, και δεν θα επαναληφθεί. Το Ποτάμι δεσμεύεται ότι δεν πρόκειται να τυπώσει και να κολλήσει ξανά αφίσες, δεν θα κρεμάσει κανένα πανό και εύχεται ότι και οι υπόλοιποι θα κάνουν το ίδιο»...

lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: