21.3.14

Ούτε ένα ευρώ, δεν έφτασε ποτέ, στους ανήλικους φυλακισμένους…

Νέες καταγγελίες κατά Σταύρου Θεοδωράκη, από τη «Ζούγκλα» του Τριανταφυλλόπουλου…

Η έκθεση που διοργάνωσε ο Θεοδωράκης στο Ευγενίδειο Ίδρυμα, με φωτογραφίες των ανήλικων  φυλακισμένων είχε επιτυχία. Εισπράχθηκαν λεφτά, αλλά στα παιδιά δεν έφτασε ούτε ένα ευρώ.

Συνεργάτης του Τριανταφυλλόπουλου, πήρε στο τηλέφωνο τον Θεοδωράκη, ο οποίος του είπε «Αυτά έγιναν το 2011. Δεν…
θυμάμαι, αφήστε με τώρα. Έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω» και του ‘κλεισε στα μούτρα το τηλέφωνο.

Το ότι δεν έφτασε ούτε σεντ στα παιδιά, για τα οποία υποτίθεται οτι έγινε η έκθεση, επιβεβαίωσαν ο πρώην διευθυντής των φυλακών, με τον οποίον επικοινώνησαν τηλεφωνικά και ένας καθηγητής των κρατουμένων, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή.

Στο τηλέφωνο βγήκε και η τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση, η οποία είπε ότι είχε πάει στην έκθεση και είχε αγοράσει φωτογραφίες, για την οικονομική ενίσχυση των παιδιών.


Άλλο περιστατικό

 Ο Τριανταφυλλόπουλος παρουσίασε επίσης, έναν φοιτητή από το Πάντειο Πανεπιστήμιο (Τμήμα ΜΜΕ), που έκανε μια ακόμη καταγγελία για τον Θεοδωράκη.

Όπως είπε, είχε πάει στο Πάντειο για μια ομιλία και κάλεσε κάποιους φοιτητές με την καθηγήτριά τους, στο εστιατόριό του, το «Αλάτσι».

Πήγαμε εκεί. Ήταν πράγματι πολύ ωραία. Ο κ. Θεοδωράκης πολύ περιποιητικός. Μας έστελνε καλά κρασιά και φαγητά, αλλά στο τέλος εξαφανίστηκε. Κι όταν μας φέραν τον λογαριασμό, ξαφνιαστήκαμε. Δεν ήταν φιλοξενία, ούτε κέρασμα. Κόστιζε 800 ευρώ! Πανικοβληθήκαμε. Ο ένας ζήταγε λεφτά από τον άλλον και η καθηγήτριά μας βγήκε έξω να σηκώσει λεφτά από το μηχάνημα. Ντραπήκαμε. Είδαμε και πάθαμε, να συγκεντρώσουμε τα 800 ευρώ.

Ωραίο κάλεσμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: