1.8.11

Σκέψεις να υπαχθεί ο ΔΟΛ στο άρθρο 99;...



Μπορεί ο Σταύρος Ψυχάρης να ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές, οι φήμες όμως για το τι μέλλει γενέσθαι από τον Σεπτέμβριο στη Μιχαλακοπούλου οργιάζουν! Εσχάτως λοιπόν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έκαναν λόγω για κινήσεις του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ που προσβλέπουν στην υπαγωγή του...

οργανισμού στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα! Λέγεται ότι οι συνεργάτες του Σταύρου Ψυχάρη εξετάζουν μετά από εντολή του το ενδεχόμενο ο ΔΟΛ να ζητήσει την προστασία του άρθρου 99 προκειμένου να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του το επόμενο διάστημα, δεδομένου ότι οι ελληνικές τράπεζες αρνούνται να τον δανειοδοτήσουν, παρά το γεγονός ότι κατάφερε να του χορηγηθεί ένα μικρό δάνειο από γνωστό επιχειρηματία- τραπεζίτη, που στο παρελθόν είχαν «αδικήσει» από τις σελίδες του Κυριακάτικου «Βήματος»!

Συναντήσεις Ψυχάρη με εκδότες
Πάντως ο Σταύρος Ψυχάρης έφυγε για διακοπές, αφού πρώτα έκανε ένα σκοτσέζικο ντους στους εργαζόμενους του ΔΟΛ επί δεκαπενθημέρου, δηλώνοντας τους ότι θα προχωρήσει σε περικοπές που τελικά δεν έκανε!
Να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα, οι επαφές του, με τους Φώτη Μπόμπολα και Αντώνη Λυμπέρη ήταν συνεχείς και πολύωρες. Παράλληλα το ίδιο διάστημα συνάντηση πραγματοποίησε και με τον Φιλιππόπουλο. Έτσι, ο μόνος τομέας που φαινομενικά τουλάχιστον οι εργαζόμενοι διατηρούν ακόμη το χαμόγελό τους είναι το ραδιόφωνο, αφού οι τελευταίες μετρήσεις τους δικαιώνουν σημαντική αύξηση της ακροαματικότητας!
enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: