31.8.11

Με την υπογραφή Ρέστη...

Διευθύνων σύμβουλος ο Παντελής Καψής...
Την υπογραφή του εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη φέρει η αλλαγή στη διεύθυνση του Βήματος. Έτσι μια πρώτη ερμηνεία των καταιγιστικών εξελίξεων στη ναυαρχίδα του ΔΟΛ δεν είναι απαραίτητα και εις βάρος του Παντελή Καψή, αφού η...

τοποθέτησή του στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου υπεβλήθη μετά από απαίτηση του εφοπλιστή που έχει διάθεση να ελέγξει το μαγαζί από την στιγμή που βάζει τα χρήματα και στην ουσία κρατά το ταμείο του οργανισμού! Αντίστοιχα συνέβη και πρόσφατα όταν ζήτησε τις χρυσές κάρτες ορισμένων μεγαλοστελεχών πίσω, εκ των οποίων πολλοί ήταν στενοί συνεργάτες του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ, Σταύρου Ψυχάρη. Μάλιστα όταν ο τελευταίος γινόταν δέκτης σχετικών παραπόνων από το περιβάλλον του που διατηρούσε τα προνόμια, απαντούσε μονολεκτικά «αυτό ζήτησε ο Ρέστης». Ως εκ τούτου η επόμενη ημέρα για τον οργανισμό θα σημάνει και την έναρξη της μάχης για τον έλεγχό του. Η θέση του διευθύνοντος συμβούλου που κατέλαβε ο Παντελής Καψής, ο οποίος δεν διατηρούσε και τις καλύτερες των σχέσεων με τον Σταύρο Ψυχάρη φέρνει πιο κοντά τον Βίκτωρα Ρέστη στον έλεγχο ΔΣ του ΔΟΛ που απαρτίζεται από ανθρώπους του Σταύρου Ψυχάρη.

Αυτό είναι μια πρώτη ερμηνεία. Δεν αποκλείεται ωστόσο, κάτι που είναι πολύ βάσιμο άλλωστε, με την απόφαση του Σταύρου Ψυχάρη να αλλάξει τη διεύθυνση του ΒΗΜΑτος να θέλει να εκπαραθυρώσει ολοκληρωτικά από τον ΔΟΛ τον Παντελή Καψή.

enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: