31.8.11

«Σκόραραν» παρακολουθώντας αγώνα!...


Σε έναν αγώνα μεταξύ δύο βελγικών ομάδων, το παιχνίδι δεν φάνηκε να παίζεται στον αγωνιστικό χώρο αλλά στο… παράθυρο ενός ξενοδοχείου πλησίον του γηπέδου.

Ενώ η ... αναμέτρηση μεταξύ της Σεντ-Τροντ και της Λοκερέν ήταν σε εξέλιξη, τα βλέμματα των 7.000 θεατών στράφηκαν προς τα πάνω για να αντικρίσουν ένα ζευγάρι να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις!

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο, βρίσκεται δίπλα ακριβώς στο στάδιο της Σεντ-Τροντ, το όνομα του οποίου είναι Staaienveld. Το νεαρό ζευγάρι, αν και το δωμάτιο τους είχε θέα απευθείας στο γήπεδο, δεν φάνηκε να ενθουσιάζεται διόλου από το παιχνίδι και αποφάσισε, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, να ασχοληθεί με κάτι πιο «εποικοδομητικό», χωρίς προφανώς να σκεφτεί ότι όλοι οι θεατές, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδία, μπορούσαν να τους δουν!
Η 26χρονη Αλίσια και πρωταγωνίστρια του συμβάντος δήλωσε στη βελγική εφημερίδα Het Laatste Nieuws: «Οι θεατές μπορεί να νόμιζαν ότι ο φίλος μου Πασκάλ και εγώ είχαμε σεξουαλική επαφή». «Ωστόσο, πιστέψτε με, τα μόνα “τέρματα” που σημειώθηκαν εκείνη τη βραδιά ήταν μέσα στο γήπεδο» συμπλήρωσε, διαψεύδοντας τις… φωτογραφίες!

Και για να γίνει πιο πιστευτή, η 26χρονη ομολόγησε πως εργάζεται σαν συνοδός ανδρών και λόγω της εργασίας της, δεν θα είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να παραδεχτεί αν είχε σεξουαλική επαφή. «Δεν είμαι αυτό που ονομάζουμε “φρόνιμο” κορίτσι», είπε χαρακτηριστικά.

Για την ιστορία, το παιχνίδι έληξε 0-2 υπέρ των φιλοξενούμενων.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: