30.8.11

Ο ΣΚΑΪ στον “αγώνα” με στόχο τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη!...


*** ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ εκπομπές σε στυλ «Δίκης» έχει αρχίσει να στήνει ο ΣΚΑΪ, από τότε πού ξεκίνησε η ιστορία με τα «στημένα», ή αν θέλετε για πιο σωστά, με τους... «ύποπτους αγώνες» * ΕΚΑΝΕ μερικές συνεχόμενες αρχικά, ύστερα έκανε καναδυό άλλες και χθες έκανε μία ακόμη * ΚΑΙ μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι θα συνεχίσει σ’ αυτό το στυλ, με ένα βασικό στόχο : * ΝΑ αναδεικνύει αρνητικά, κάθε τι πού αφορά τον Ολυμπιακό και βεβαίως, τον Βαγγέλη Μαρινάκη * ΔΙΟΤΙ είναι γνωστό τοις πάσι, ότι βασικός και κύριος στόχος του γνωστού και ως οπαδού του Παναθηναϊκού κ. Αλαφούζου, είναι ο κ. Μαρινάκης και βεβαίως – γιατί όχι ; – ο Ολυμπιακός * ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΣ τον Ολυμπιακό, ( πιστεύει ότι … ) πλήττει τον κ. Μαρινάκη και πλήττοντας τον κ. Μαρινάκη, τον Ολυμπιακό * ΑΛΛΟ βέβαια, ότι τελικά δεν καταφέρνει τίποτ’ άλλο, παρά να μειώσει την αξιοπιστία του καναλιού και των δημοσιογράφων του * ΜΕ πρώτους απ’ όλους δυσαρεστημένους και δικαίως, τους οπαδούς του Ολυμπιακού * ΔΗΛΑΔΗ, κάποια … εκατομμύρια τηλεθεατών.
*** ΟΛΕΣ οι «σχετικές με το ποδόσφαιρο» εκπομπές του ΣΚΑΪ, με ειδικά επιλεγμένο πάνελ, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό * ΤΗΝ έντονη αμφισβήτηση των συμφερόντων ( με την στενή, αλλά και την ευρεία έννοια ) του Ολυμπιακού * ΟΠΟΙΟ θέμα δηλαδή και αν τεθεί σε συζήτηση, πάντα θα αγγίξει στο τέλος, έμμεσα ή άμεσα, τον Ολυμπιακό ( και βέβαια τον πρόεδρό του, τον Βαγγέλη Μαρινάκη )
*** ΕΚΕΙΝΟ πού είναι αναμφισβήτητο σ’ αυτή την ιστορία, είναι ότι ο κ. Αλαφούζος είναι μέγας και δεδηλωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού * ΚΑΙ δεν είναι μεμπτό βεβαίως, ούτε και παρεξηγήσιμο να είναι κάποιος οπαδός του Παναθηναϊκού * ΜΕΜΠΤΟ και παρεξηγήσιμο είναι να χρησιμοποιεί ( και μάλιστα με αρκετά πρόχειρο και πέρα από προσχήματα τρόπο ) το Μέσον πού τυχαίνει να έχει υπό την ιδιοκτησία του, σε προσωπικές, ή και οπαδικές αντιπαλότητες.
*** ΔΕΝ υπάρχει «Μέσον» εξ αυτών πού ανήκουν στον κ. Αλαφούζο, πού να μην «βγάζει» προς τα έξω, σε κάθε ευκαιρία ( ή ακόμα και …χωρίς ευκαιρίες ) αυτό το μίσος, αυτή την χολή, αυτό το μένος εναντίον του Ολυμπιακού ! * ΕΤΣΙ και στην προχθεσινή εκπομπή, το μεγαλύτερο μέρος της καλύφθηκε από τις περί … Κολίνα εξελίξεις ! * ΔΗΛΑΔΗ, ότι σώνει και καλά θα έρθει στην Ελλάδα ο Κολίνα και θα πάει αμέσως να καταθέσει στον εισαγγελέα «όσα γνωρίζει», αλά και όσα … δεν γνωρίζει, για το περσινό Μακαμπί – Ολυμπιακός * ΔΗΛΑΔΗ, για το παιχνίδι στο οποίο ο Ολυμπιακός έχασε και μάλιστα αντιμετωπίζοντας εχθρικότατη διαιτησία !
*** ΤΑ είπαμε όμως χθες για τον Κολίνα, τον εισαγγελέα και τα άλλα παραμύθια για αγρίους * ΔΕΝ ήταν όμως μόνον αυτό * ΠΡΩΤΟ θέμα της εκπομπής και μάλιστα με απ’ ευθείας συνδέσεις, ήταν η «επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού σε Σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού στα Πετράλωνα» * ΕΤΣΙ ακριβώς παρουσιάστηκε, όπως σας το μεταφέρω * ΟΤΙ οι ( «κακοί» ) Ολυμπιακοί, επιτέθηκαν σε ( «καλούς» ) Παναθηναϊκούς * ΠΟΥ σημαίνει, ότι η … ετυμηγορία του Αλαφούζου είχε εκδοθεί : * ΕΝΟΧΟΙ οι Ολυμπιακοί, αθώοι οι Παναθηναϊκοί !
*** ΣΥΝΕΧΕΙΣ οι αναφορές, πού λέτε, συνεχείς οι ζωντανές συνδέσεις * ΚΑΙ όλο αυτό το … «αντικειμενικότατο» ρεπορτάζ, συνοδεύονταν από σχόλια του τύπου, «δεν έπρεπε να αρχίσει το πρωτάθλημα» * ΜΕ κορυφαία στιγμή, την εξής … αποκάλυψη του προσκεκλημένου δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαϊδη : * «ΠΡΙΝ από είκοσι μέρες, όταν είχαμε διασταυρωθεί σ’ αυτό εδώ το στούντιο με τον Υπουργό, τον κ. Γερουλάνο, του είχα επισημάνει ότι το πρωτάθλημα δεν έπρεπε να αρχίσει επ’ ουδενί, διότι θα θρηνούσαμε θύματα» !
*** ΤΟΥ τα είχε επισημάνει λοιπόν ο καλός δημοσιογράφος του Γερουλάνου, αλλά ο Γερουλάνος δεν τον άκουσε και … γι’ αυτό έγινε το ντού οπαδών σε οπαδούς * ΑΝ τον είχε ακούσει ο Γερουλάνος και απαγόρευε (!!!) να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, οι οπαδοί δεν θα έκαναν ντού * ΟΥΤΕ καν … ντούζ δεν θα έκαναν, ίσως * ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ και Παναθηναϊκοί θα έδιναν ραντεβού και θα πήγαιναν να μαζέψουν χόρτα στην Πεντέλη * ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ, θα έπαιρναν μαζί και μερικούς ΑΕΚτζήδες, για να μεγαλώσει η συντροφιά της χαράς * ΚΑΙ στην επιστροφή, όλοι μαζί θα τραγουδούσαν το «ε-περάσαμ’ όμορφα, όμορφα, όμορφα» !
*** ΤΟ πρωτάθλημα λοιπόν φταίει, ή μάλλον η … «έκρυθμη κατάσταση» πού υπάρχει και επειδή υπάρχει, δεν έπρεπε να ξεκινήσει * ΠΟΤΕ θα σταματούσε να είναι έκρυθμη ; * ΟΤΑΝ σταματήσει ο … κύπριος βάζελος ( το έχει δηλώσει ο ίδιος πέρυσι ) κ. Παντελή να κάνει ενστάσεις και προσφυγές και το πάρουν απόφαση οι πικραμένοι της περίπτωσης, ότι θα παίξουν στη Β’ Εθνική, θέλουν – δεν θέλουν * Η ΜΑΛΛΟΝ, για να το πούμε πιο ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ, η κατάσταση στο ποδόσφαιρο θα σταματούσε ΑΜΕΣΩΣ να είναι «έκρυθμη» και θα αποκτούσε … ρυθμό, μόλις ο Παναθηναϊκός έβρισκε λεφτά να κάνει μεταγραφές και να λυθεί το ιδιοκτησιακό του * ΜΕ τον Παναθηναϊκό σε τέτοια τραγική κατάσταση (απέναντι στον Ολυμπιακό ) η κατάσταση θα συνεχίσει για πολύ ακόμα να είναι «έκρυθμη», άρα, το πρωτάθλημα … δεν έπρεπε να ξεκινήσει !
*** ΤΑ πράγματα είναι πολύ, πολύ, πολύ απλά, φίλοι μου * ΠΙΟ απλά, δεν γίνονται δηλαδή * ΑΠΟ τη μία είναι ο Ολυμπιακός με εύρωστη διοίκηση, με μεταγραφές, με παικταράδες, με Τσάμπιονς Λιγκ, με προπονηταρά, με ομαδάρα, με ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ( αρέσει – δεν αρέσει στον κ. Αλαφούζο, τι να κάνουμε ; Αυτόν … έχουμε και τον τιμούμε ), με ευτυχισμένο, δυναμικό και ενθουσιώδη λαό * ΑΠΟ την άλλη, μία ισχνή και αναιμική διοίκηση υπαλλήλων, χωρίς λεφτά, χωρίς ευρωπαϊκές προοπτικές, χωρίς ξεκάθαρο ιδιοκτησιακό καθεστώς, με απογοητευμένο, πικραμένο και – ως εκ τούτου – εξαγριωμένο κόσμο * ΑΥΤΗ είναι η κατάσταση, πού όμως δεν αλλάζει * Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, θα πάρει χρόνο για να αλλάξει * ΤΙ σημαίνει λοιπόν αυτό ; * ΟΤΙ όσο ο Ολυμπιακός θα είναι «έτσι» και όσο ο Παναθηναϊκός θα είναι κι’ αυτός «έτσι», δεν πρέπει να … γίνεται πρωτάθλημα ; * «ΓΙΑ όνομα», πού λέει κι’ ο νωδός συνάδελφος
*** ( Υ.Γ. επί του πιεστηρίου, πού λέγαμε παλιά ) * Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Κυριάκος Θωμαϊδης, ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Αλαφούζο και στο εξής κάθε Δευτέρα θα παρουσιάζει εκπομπή στυλ Δίκης, φυσικά εξυγιαντικού ποδοσφαιρικού περιεχομένου, με στόχο βεβαίως την απόλυτη κάθαρση ***

Μανώλης Γαβαθιώτης
olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: