24.7.09

Το κάμα σούτρα του Μπερλουσκόνι ...

Ιταλία: σε νέες συνομιλίες ο Μπερλουσκόνι δίνει και ερωτικές συμβουλές!
▅Σίλβιο Μπερλουσκόνι: «Πρέπει να κάνεις σεξ μόνη σου... Πρέπει να χαϊδεύεσαι με μια ορισμένη συχνότητα»
Το τρίτο επεισόδιο της σειράς «οι καυτοί διάλογοι του Καβαλιέρε» δημοσίευσε χθες το περιοδικό «L΄ Εspresso». Αυτή τη φορά ο Ιταλός πρωθυπουργός μιλά ως έμπειρος εραστής, δίνοντας ερωτικές συμβουλές στο κολ γκερλ, ενώ δεν παραλείπει να ξεναγήσει ερωμένη του στα «θαύματα» της βίλας που διατηρεί στη Σαρδηνία.

Με τη μέθοδο του κινεζικού μαρτυρίου της σταγόνας, το ιταλικό περιοδικό δημοσιοποιεί κάθε μέρα κάποιο...

απόσπασμα από τις συνομιλίες του Ιταλού πρωθυπουργού με τη συνοδό πολυτελείας Πατρίτσια Ντ΄ Αντάριο. Στη συνομιλία που δημοσιεύθηκε χθες, η Πατρίτσια Ντ΄ Αντάριο φαίνεται ενθουσιασμένη από τις ερωτικές επιδόσεις του Καβαλιέρε. «Ένας νέος θα είχε “τελειώσει” σε ένα λεπτό. Ξέρεις, δηλαδή, θα είχε τελειώσει... Οι νέοι δέχονται μεγάλη πίεση», λέει το κολ γκερλ στον Ιταλό πρωθυπουργό. «Όμως, αν μου επιτρέπεις... το πρόβλημα κατά τη γνώμη μου έρχεται από την οικογένεια», της απαντά εκείνος. «Ποιο πρόβλημα;», ρωτά η Πατρίτσια. «Να έχεις οργασμό», της αποκρίνεται. Στη συνέχεια, το κολ γκερλ αποδίδει στον εραστή της τα εύσημα. «Ξέρεις εδώ και πόσο καιρό δεν κάνω σεξ όπως έκανα με εσένα χθες τη νύχτα; Εδώ και πολλούς μήνες, από τότε που άφησα τον άνδρα μου... Είναι φυσιολογικό;», του λέει. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι τις δίνει ευγενικά μερικές συμβουλές: «Μου επιτρέπεις; Πρέπει να κάνεις σεξ μόνη σου... Πρέπει να χαϊδεύεσαι με μια ορισμένη συχνότητα».

Η δημοσίευση των συνομιλιών έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην Ιταλία και όχι μόνο από τον Μπερλουσκό- νι και τους πολιτικούς του συμμάχους. Κατά της δημοσίευσης τάχθηκε και ο Αντόνιο Πόλιτο πρώην υποδιευθυντής της «Repubblica», βουλευτής της Κεντροαριστεράς και σήμερα εκδότης της εφημερίδας «Ιl Riformista». «Οι μαγνητοταινίες εξακολουθούν να διηγούνται μια ιστορία που ο Μπερλουσκόνι διέψευδε πεισματικά», ανέφερε στην ιστοσελίδα της η «Repubblica», η οποία ανήκει στον ίδιο εκδοτικό όμιλο με το περιοδικό «Εspresso», εξηγώντας την απόφαση του ομίλου να συνεχίσει τη δημοσιοποίηση των συνομιλιών. Στη δεύτερη συνομιλία που δημοσιεύθηκε χθες, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ξεναγεί την Πατρίτσια Ντ΄ Αντάριο στη βίλα «Τσερτόζα» που διατηρεί στη Σαρδηνία και στην οποία λέγεται ότι διοργάνωνε γυμνά πάρτι. Εκεί δείχνει περήφανος στην ερωμένη του την «τζελατερία που έχει θέσεις για όλα τα παγωτά», μια λίμνη από την οποία το προσωπικό τού βγάζει τους κύκνους για να κάνει μπάνιο, μια απολιθωμένη φάλαινα, ένα σημείο όπου, όπως βεβαιώνει την Πατρίτσια, από κάτω υπάρχουν τάφοι της φοινικικής περιόδου, έναν λαβύρινθο (!). Και το σίριαλ συνεχίζεται...


5.000 φωτογραφίες σε ένα χρηματοκιβώτιο

ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ οι διάλογοι να εμπλουτισθούν σύντομα και με φωτογραφικό υλικό. Ο φωτογράφος Αντονέλο Ζαπαντού, που είχε δώσει στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες από τη βίλα «Τσερτόζα» στις οποίες εικονίζονταν ημίγυμνα μοντέλα και ο πρώην πρωθυπουργός της Τσεχίας Μίρεκ Τοπολάνεκ
εν αδαμιαία περιβολή, βεβαίωσε χθες ότι έχει στην κατοχή του ακόμη 5.000 φωτογραφίες φυλαγμένες σε ένα χρηματοκιβώτιο στην Κολομβία. Και αυτό το φωτογραφικό υλικό προέρχεται από τη βίλα, αλλά και από τις αφίξεις των καλεσμένων του Μπερλουσκόνι σε αεροδρόμιο της Σαρδηνίας. «Έχει εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον για τις φωτογραφίες μου μετά τη δημοσίευση των συνομιλιών», δήλωσε χθες σε συνέντευξη Τύπου, ο Ιταλός παπαράτσι υποστηρίζοντας ότι το υλικό του προκαλεί μεγαλύτερο φόβο στον «εφιάλτη Μπερλουσκόνι» από τις ηχογραφημένες συνομιλίες.
NEA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: