29.7.09

ΑΓΩΓΗ 3 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ “ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΤΩΝ 8″


Με μια αγωγή ύψους περίπου 3εκ. ευρώ από γνωστό ποινικολόγο εναντίον του κυρίαρχου των 8, για προσβολή προσωπικότητας, δυσφήμιση και μείωση της επαγγελματικής του αξιοπρέπειας και υπόστασης, τελειώνει η φετεινή χρονιά για τον τηλεπαρουσιαστή, εκδότη και δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος υποστηρίζει στην αγωγή του ότι ο κυρίαρχος των 8 τον δυσφήμισε, τον διέσυρε και τον λοιδώρησε κατά τη διάρκεια δυσμενών σχολίων που φέρεται-όπως υποστηρίζεται στο δικόγραφο-να έκανε ο δημοσιογράφος εναντίον του, παρουσιάζοντας τον λίγο πολύ ως υποστηριχτή του...

Αλ Καπόνε. Όλα αυτά συνέβησαν-κατά τους ισχυρισμούς της ενάγουσας πλευράς-στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

O adiakritos αναμφίβολα είναι εναντίον των αγωγών και μηνύσεων. Κάθετα αντίθετος. Όμως στην περίπτωση που κινδυνεύει το αγαθό της προσωπικής και επαγγελματικής αξιοπρέπειας αλλά και επιβίωσης, όποιος θεωρεί ότι πράγματι θίγεται(αποδεδειγμένα κι όχι για εισπρακτικούς λόγους)οφείλει να προστατεύει τον εαυτό του από τα “πιράνχας”. Κάτι που είχε υποστηρίξει και ο κ.Χατζηνικολάου-εαν θυμόμαστε καλά-στην υπόθεση Ρουσόπουλου με την αγωγή σε Αυτιά, Ντάσκα και Βλάχο.

Θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια…
Από adiakritos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: