20.7.09

Πάει και η Καγιά...


Αποχωρεί, όπως φαίνεται, από το πολύπαθο πρωινάδικο του ΑΝΤ1 -και- η Βίκυ Καγιά, μετά το άκομψο άδειασμά της από το κανάλι του Αμαρουσίου. Μετά τις υποσχέσεις για δυνατό ξεκίνημα από Σεπτέμβρη με ενδυνάμωση του team της, η οικοδέσποινα του «Πρωινού καφέ» είδε το καϊμάκι του καφέ της να χύνεται μέσα σε μια νύχτα. Μάλιστα ενώ η Ελλάδα είχε «βουίξει» για την πρόωρη αποχώρησή της από την «ηλεκτρική καρέκλα» (όπως αποδεικνύεται) του πρωινού, η ίδια η Καγιά, που βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, έμαθε τα μαντάτα από...

τη γραμματέα της και όπως ήταν φυσικό δήλωσε άγνοια για το θέμα.

Με επίσημη θέση του καναλιού ότι «τίποτα δεν είναι ακόμη οριστικό», η Καγιά -λόγω και του ενός ακόμη χρόνου που υπάρχει στο συμβόλαιό της- θα πάρει τα ηνία του μοντελοριάλιτι «Next top model» (ένα πόστο για το οποίο φαβορί ήταν και η Τατιάνα Στεφανίδου). Η ξανθιά παρουσιάστρια, που ως hostess του «Καφέ» δεν ευτύχησε να δει πολύ υψηλά νούμερα παρά μόνο τις πρώτες ημέρες της παρουσίασης της εκπομπής (ειδικά στο νεανικό κοινό η εκπομπή χτύπησε limit down), λέει σε φίλους που επικοινωνούν μαζί της στη Νέα Υόρκη, όπου και βρίσκεται, ότι δεν γνωρίζει αν ισχύουν οι φήμες περί αποχώρησής της από τον «Καφέ». Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχει καμία επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι. Οι άνθρωποι, πάλι, του τηλεοπτικού σταθμού ισχυρίζονται ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο. Αν τελικά αποχωρήσει, υποψήφιες «νύφες» είναι η «μπουμπούκα» και η Τατιάνα. Ισως όμως κι ένα νέο πρόσωπο-έκπληξη που θα κάνει την ανατροπή και θα... στεριώσει -επιτέλους- στο συγκεκριμένο... καταραμένο πόστο.

Η απόφαση του ΑΝΤ1 να «φρενάρει», όπως όλα δείχνουν, τη Βίκυ από το σερβίρισμα του «Καφέ» (υπήρξε και σχετικό δημοσίευμα στο «Πρώτο Θέμα») αν τελικά τεθεί σε εφαρμογή, θα αλλάξει τα δεδομένα στα πρωινάδικα. Ελάχι [Το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια θα είναι η οικοδέσποινα του ριάλιτι «America’s next top model».] ιστοι περίμεναν τέτοιες εξελίξεις εν μέσω θερινής ραστώνης. Πάντως κάποιοι επέμεναν ότι, καθώς η Βίκυ έκανε χαμηλό μέσο όρο για τον «Καφέ» (13% με 14%) χαρίζοντας του την τρίτη θέση στα πρωινάδικα, τα στελέχη του δεν θα έμεναν άπραγα. Από ό,τι ακούγεται είναι από τους ανθρώπους που έχουν τη στήριξη του γενικού διευθυντή του ΑΝΤ1 Γιώργου Λεβέντη. Η πρόβα τζενεράλε πάντως έγινε τους περασμένους μήνες, το πείραμα την έφερε πολύ πίσω από τον «Καφέ με την Ελένη» που σερβίρει η «βασίλισσα» Μενεγάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον «Ομορφο κόσμο» του. Το «εναλλακτικό» concept της εκπομπής αφορούσε κυρίως την παρουσίαση θεμάτων μόδας, που δεν άγγιξαν -από ό,τι έδειξαν τα μηχανάκια της AGB- το κοινό. Εντονα ακούστηκε πάντως (και δημοσιεύτηκε στον «Ιούδα» της χθεσινής «Εspresso της Κυριακής» και το ενδεχόμενο που ήθέλε τη Βίκυ να ήρθε σε ρήξη με τους ανθρώπους του καναλιού. Ο λόγος ήταν πως η Καγιά επιθυμούσε το δεξί της χέρι, η Χριστίνα, να πάρει τη θέση του αρχισυντάκτη του «Καφέ» Αγγελου Φώσκολου, κάτι που δεν έβρισκε σύμφωνο το κανάλι. Πάντως εδώ και ένα μήνα η Χριστίνα δεν συνεργάζεται πια με τον ΑΝΤ1. Δαιμονική σύμπτωση είναι ότι βοηθός της Βίκυς είναι πάλι μια κοπέλα που λέγεται Χριστίνα (Ρόκα).

Η απόφαση του ΑΝΤ1 να προχωρήσει στη νέα τηλεοπτική χρονιά με άλλο πρόσωπο στην πρωινή ψυχαγωγική του ζώνη και την απορρόφηση της Βίκυς σε άλλο πόστο, δημιουργεί εκκρεμότητα στο πρόγραμμα του σταθμού εν όψει της καινούργιας σεζόν. Δείχνει παράλληλα ότι η κρίση στον (πολύπαθο) «Πρωινό καφέ», που ξεκίνησε με την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη (η οποία και φέτος στέφθηκε βασίλισσα στα πρωινάδικα, κατακτώντας την πρωτιά) συνεχίζεται... Ο,τι εξελίξεις και να «τρέχουν» στα πρωινάδικα, κερδισμένη βγαίνει η Μενεγάκη. Κάθεται αναπαυτικά στη θεσούλα της στον «Καφέ με την Ελένη», [Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν «πέσει» στο τραπέζι για να αναλάβει το πρωινό του καναλιού.] ούσα πρώτη, και οι υπόλοιποι στις... ηλεκτρικές τους καρέκλες προσπαθώντας να την πλησιάσουν (έστω). Δεν μιλάμε μόνο για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που δεν θα είναι στο πόστο του με τη νέα σεζόν (το βασικό team για το πρωινό του Mega θα είναι ο Νίκος Παπαδάκης, η Δούκισσα Νομικού, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Κατερίνα Καινούργιου) αλλά και για τα τρία σχήματα που δοκίμασε ο ΑΝΤ1 την περασμένη σεζόν (Καγιά, Νίκος Μουτσινάς - Κατερίνα Ζαρίφη και Δέσποινα Καμπούρη - Γιώργος Λιανός) και τα οποία δεν έφεραν το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Και έτσι ο «Καφές» παρέμενε τρίτος.

Πάντως, η Βίκυ, όπως μαθαίνουμε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν πρόκειται να αλλάξει το πρόγραμμά της. Παρά τις εξελίξεις που την αφορούν δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει πρόωρα τη Νέα Υόρκη και να έρθει στην Ελλάδα παρά στα τέλη του μήνα, όπως είχε προγραμματίσει. Εκεί, και συγκεκριμένα στο «Lee Strasberg Theater & Film Institute» η Βίκυ παρακολουθεί σεμινάρια σχετικά με την τηλεόραση. Το πρόγραμμά της μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, είναι αρκετά κουραστικό καθώς τα μαθήματα ξεκινούν από τις 9.00 το πρωί και τελειώνουν στις 9.00 το βράδυ.
Πηγή Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: