30.4.18

Και το Epsilon στο παιχνίδι για τη Super League...

Αποτέλεσμα εικόνας για super leagueΣυνεχίζονται οι συζητήσεις για το μέλλον του ελληνικού πρωταθλήματος. Η Nova έχει ήδη οκτώ ομάδες (ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης, Λεβαδειακό, Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ), ενώ στο...
παιχνίδι έχουν μπει και ΕΡΤ αλλά και το Epsilon. Η πρόταση της Nova για το σύνολο των ομάδων, η οποία και απορρίφθηκε από τις υπόλοιπες, ήταν για ένα συμβόλαιο ύψους 30 εκατ. ευρώ.

Η ΕΡΤ, με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης, θέλει να μπει στο παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές το χρηματικό ποσό που έχει τη δυνατότητα να διαθέσει. Πρόκειται για τον Παναθηναϊκό, τον Ατρόμητο, την Ξάνθη, τον Παναιτωλικό, τη Λαμία και τον Απόλλων Σμύρνης, ενώ στο κλαμπ θα μπουν ακόμη ο ΟΦΗ και ο Άρης, που πρόκειται να ανέβουν από τη Football League. 

Στο παιχνίδι μπήκε και το Epsilon, συμφερόντων του προέδρου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη. Στην περίπτωση που επιτευχθεί συμφωνία θα υπάρχει ασυμβίβαστο, καθώς ο σταθμός του προέδρου μίας ΠΑΕ θα χρηματοδοτεί συγκεκριμένες ομάδες μέσω του συμβολαίου για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: