30.4.18

«Η Αυλωνίτου μπορεί να σκοτώσει τη συγκυβέρνηση»...

dimitriskammenos«Η κ. Αυλωνίτου είναι φαινόμενο. Έχει έναν συλλογισμό που σκοτώνει την λογική, αλλά μπορεί να σκοτώσει και τη...
συγκυβέρνηση», είπε ο Δημήτρης Καμμένος, αναφερόμενος στον καβγά του με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία τον κάλεσε να φύγει από τους ΑΝΕΛ και να πάει στην Νέα Δημοκρατία.

Σχολιάζοντας ανάρτηση του Τέρενς Κουίκ, με την οποία επιτίθεται στον Δημήτρη Καμμένο, λέγοντας ότι η συμπεριφορά του δεν μπορεί να γίνει ανεκτή, ιδίως βάσει όσων έχουν συμφωνηθεί με τον Πάνο Καμμένο, ο Δημήτρης Καμμένος είπε εκείνος ήταν αμυνόμενος στον καβγά με την κ. Αυλωνίτου και πως εκείνον θα έπρεπε να στηρίξει ο Τέρενς Κουίκ, δηλώνοντας πάντως πως πιστεύει ότι ο κ. Κουίκ δεν έχει δει το βίντεο με την τηλεοπτική διαφωνία τους.

Σε ότι αφορά τις αναφορές και τις διαρροές από την πλευρά των ΑΝΕΛ για δυσαρέσκεια του κόμματος έναντι του, διότι προκαλεί αρνητική δημοσιότητα με την στάση του, ο Δημήτρης Καμμένος είπε «αριστερή νομιμοφροσύνη από εμένα δεν θα πάρει κανείς», λέγοντας ότι ο ίδιος στηρίζει σθεναρά την συγκυβέρνηση, προσθέτοντας «εγώ έχω φτιάξει τους ΑΝΕΛ μαζί με τον Πάνο Καμμένο» και συμπληρώνοντας ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκείνα που καλλιεργούν πρακτικές οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τις εθνικές θέσεις. 

Κατέληξε ότι «δεν είναι «επικίνδυνοι» ο Καμμένος ή η Αυλωνίτου, αλλά όσοι πχ. λένε ότι δεν υπήρξε Γενοκτονία των Ποντίων όπως ο Νίκος, Φίλης, δίνοντας πάσα στον Ερντογάν για να «πατήσουν» οι ανιστόρητοι ισχυρισμοί του».

Ο Δημήτρης Καμμένος είπε ότι δεν είχε προσφάτως ούτε σχεδιάζει κάποια επικοινωνία με τον Πάνο Καμμένο, συμπληρώνοντας ότι «αυτό που πρέπει να γίνει είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να σταματήσουν να μας προκαλούν».

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: