30.4.18

Στραγγάλισε τα παιδιά της κι έβαλε φωτιά στα πτώματα...

Στραγγάλισε και έκαψε τα παιδιά της Στη σύλληψη μιας 27χρονης μητέρας προχώρησε η αστυνομία στη Ρωσία. Η Έλενα Καρίμοβα κατηγορείται ότι στραγγάλισε τα...
δύο μικρά παιδιά της, έβαλε φωτιά στα άψυχα σώματά τους και τα άφησε σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η γυναίκα έβαλε την 4χρονη κόρη της και τον 2χρονο γιο της στο αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει και τα πήγε, με το πρόσχημα της βόλτας, κάπου έξω από την πόλη Νίζνι Νόβγκοροντ. Εκεί τα στραγγάλισε. Στη συνέχεια πήγε με το όχημα σε βενζινάδικο, αγόρασε εύφλεκτο υλικό και μετέφερε τα σώματα σε ένα δάσος, κοντά στον αυτοκινητόδρομο, όπου τους έβαλε φωτιά.

Σκεπτόμενη ότι έτσι μπορούσε να γίνει αντιληπτή από κυνηγούς, πήρε τα ημιαπανθρακωμένα σώματα, τα έβαλε στο αυτοκίνητο και επέστρεψε στο σπίτι τους. Την επόμενη μέρα πήρε και πάλι τα σώματα με το όχημα, βρήκε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη δίπλα στον αυτοκινητόδρομο, τους έβαλε και πάλι φωτιά και έφυγε.

Οι φλόγες εξαπλώθηκαν και σύντομα το κτίσμα πήρε όλο φωτιά, με την πυροσβεστική να σπεύδει στο σημείο. Ένας κάτοικος διπλανού χωριού ήταν αυτός που εντόπισε το μακάβριο εύρημα μαζί με έναν πυροσβέστη.

"Ο πυροσβέστης πίστευε αρχικά ότι το απανθρακωμένο σώμα ανήκε σε σκύλο. Αλλά όταν πήγε πιο κοντά συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για τα σώματα δύο παιδιών", είπε στην Komsomolskaya Pravda. Και πρόσθεσε: "Αργότερα είπε ότι τα σώματα ήταν σε αφύσικη στάση και άρχισαν να εξαπλώνονται φήμες ότι είχαν μεταφερθεί σε βαλίτσα. Τα σώματα ήταν τόσο κατεστραμμένα, μόνο ένα πόδι παρέμενε και ήταν αδύνατο να προσδιοριστεί το φύλο των σορών".

Η αστυνομία άρχισε αμέσως έρευνες με την Καρίμοβα να συλλαμβάνεται λίγες ώρες αργότερα. Το πρωί του Σαββάτου αποφασίστηκε η προφυλάκισή της για δύο μήνες ενώ θα υποβληθεί σε ψυχιατρική αξιολόγηση.

Οικονομικά προβλήματα

Λίγες ήταν οι ενδείξεις για το τρομακτικό έγκλημα, σύμφωνα με τους γνωστούς και τους συγγενείς της μητέρας που μίλησαν σε ρωσικά ΜΜΕ. Υποστήριξαν ότι η Καρίμοβα δεν ήταν ικανή για τέτοιες πράξεις.

Η 27χρονη δημοσίευε τακτικά φωτογραφίες με τα παιδιά της στα social media ενώ σε μια ανάρτησή της στο Instagram στις 12 Απριλίου έγραφε για την κόρη της: "Είσαι η ψυχή μου, είσαι το πιο αγαπητό μικρό, αυτή για την οποία στηρίζομαι στα πόδια μου και ζω τη ζωή μου".

Οι αρχές ανέφεραν ότι η μητέρα είχε ιστορικό οικονομικών προβλημάτων, τα οποία τροφοδοτούνταν από τις αδικαιολόγητες δαπάνες της.

Σύμφωνα με τις αρχές, δεν ήταν εγγεγραμμένη σε κανένα επαγγελματικό κατάλογο αλλά ο λογαριασμός της στο Instagram ανέφερε ότι πωλούσε προϊόντα ομορφιάς διαδικτυακά.

Οι ανακριτές δήλωσαν ότι σε ένα μόνο μήνα ξόδεψε 650 δολάρια για να νοικιάσει αυτοκίνητο ενώ πρόσφατα πλήρωσε και για ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Το Life.ru ανέφερε ότι έμεινε πίσω στην αποπληρωμή ενός "μεγάλου" δανείου σε τράπεζα το 2016 και ότι μήνυσε τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών, ο οποίος ξαναπαντρεύτηκε, για διατροφή.

Στην κατάθεσή της, η Καρίμοβα δήλωσε ότι "ωθήθηκε στο έγκλημα, γιατί δεν μπορούσε να φροντίσει τα παιδιά της".

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: