30.4.18

Άγριο ξύλο στα Σπάτα...

Άγρια επεισόδια με πολύ ξύλο και τραυματίες σημειώθηκαν σε αγώνες ποδοσφαίρου την Κυριακή, τόσο στην Αττική, σε παιχνίδι Γ Εθνικής, όσο και στη...
Θεσσαλονίκη, σε ερασιτεχνικό ματς.

Στην πρώτη περίπτωση, στα Σπάτα, το σκηνικό που στήθηκε με τη λήξη του ημιχρόνου της αναμέτρησης ανάμεσα στον τοπικό Αήττητο και τον Εθνικό, ήταν απίστευτο, με άγρια επεισόδια που εξελίχθηκαν σε γενικευμένη σύρραξη ανάμεσα στα ΜΑΤ και τους οπαδούς του Εθνικού για λόγους που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί. Από τις συμπλοκές ένας φίλος του Εθνικού τραυματίστηκε και αποχώρησε αιμόφυρτος από το γήπεδο.



 Σύμφωνα με το τοπικό site Rafina Pikermi News, όλα κυλούσαν ομαλά, τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και στις εξέδρες του γηπέδου στον αγώνα, όταν ξαφνικά και από την πλευρά της εξέδρας του Εθνικού ξεκίνησε μια άγρια συμπλοκή μεταξύ -λίγων ευτυχώς- φιλάθλων και ανδρών των ΜΑΤ, με συνέπεια να σημειωθούν τραυματισμοί. Μάλιστα λόγω των επεισοδίων καθυστέρησε και η έναρξη του β’ ημιχρόνου.

Ένταση επικράτησε χθες το απόγευμα και στη Μηχανιώνα μεταξύ φιλάθλων στην αναμέτρηση ανάμεσα στον τοπικό Ποσειδώνα και τον Θερμαϊκό Θέρμης για το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, οπαδοί των δύο ομάδων γύρω στις 18:15, ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση με αποτέλεσμα να κληθεί προληπτικά η Αστυνομία.

Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο γήπεδο της Μηχανιώνας, οι οπαδοί πέταξαν αντικείμενα εναντίον τους, χωρίς ωστόσο να προκαλέσουν τραυματισμό ή φθορές.

Στη συνέχεια η ένταση εκτονώθηκε, χωρίς να χρειαστεί να γίνει κάποια προσαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: