30.4.18

Τον σκότωσε με σκαλιστήρι...

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 33χρονου υπηκόου Πακιστάν, ο οποίος...
βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος, φέροντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο σε διάφορα σημεία του σώματός του, το απόγευμα του Σαββάτου, έξω από την είσοδο οικοπέδου στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Εξακριβώθηκε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι 62χρονος ημεδαπός, συγγενικό πρόσωπο της συντρόφου του θύματος. Ως κίνητρο των πράξεών του φέρονται οικογενειακές διαφορές.

Ο δράστης είναι παππούς της συντρόφου του θύματος, με την οποία είχαν αποκτήσει μαζί ένα κορίτσι δύο ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρεται να είχε πολύ άσχημη συμπεριφορά, με συνεχείς απειλές και ύβρεις εναντίον της συντρόφου του και της υπόλοιπης οικογένειάς της και το περασμένο Σάββατο συνεπλάκη γι αυτό τον λόγο με τον παππού της κοπέλας, με αποτέλεσμα ο 62χρονος να αρπάξει ένα σκαλιστήρι και να του καταφέρει απανωτά χτυπήματα.

Η ίδια αρχικά ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως πιθανόν δράστες ήταν ομοεθνείς του με τους οποίους είχε οικονομικές διαφορές, σύντομα όμως ανέφερε στις Αρχές τι πραγματικά είχε συμβεί, προσήχθη ο 62χρονος στην Ασφάλεια και εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του και όσα ακολούθησαν όταν απομακρύνθηκαν από το οπτικό πεδίο των υπολοίπων μελών της οικογένειας.

Πηγή: tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: