1.4.18

Ο γλύπτης της τραγικής προτομής του Ρονάλντο ξαναπροσπάθησε...

...και αυτό είναι το αποτέλεσμα...

ΦΩΤΟ

Ο γλύπτης πίσω από την προτομή του Κριστιάνο Ρονάλντο που προκάλεσε «λαϊκή» κατακραυγή και έγινε viral για το...
...πόσο αποτυχημένη ήταν, αναζητά τη «λύτρωση» με μία νέα δημιουργία.   Πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα που παρουσιάστηκε η προτομή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο αεροδρόμιο της ιδιαίτερης πατρίδας του, Μαδέιρα, προκαλώντας σχόλια και πολλές αντιδράσεις σχετικά με το πόσο αποτυχημένη ήταν.   Τώρα, το «Bleacher Report Football» ζήτησε από τον γλύπτη Εμάνουελ Σάντος να φτιάξει μία καινούργια και να μιλήσει γι' αυτό. 



Σε συνέντευξη του στο αθλητικό σάιτ, με δάκρυα στα μάτια, ο γλύπτης δήλωσε πως χαίρεται που το περιστατικό ανήκει πλέον στο παρελθόν, και δέχθηκε την πρόκληση να κατασκευάσει ένα δεύτερο γλυπτό. 

«Φτιάχνω την ξανά την προτομή για να δείξω στον κόσμο ότι δεν είμαι αυτό που με παρουσίασαν τα μέσα ενημέρωσης» είπε ο Σάντος.   «Μου άρεσε το αποτέλεσμα (την πρώτης προτομής) και ήμουν αληθινά περήφανος. Και αν χρειαζόταν να το κάνω ξανά, Θα έκανα τα πάντα ακριβώς το ίδιο» ανέφερε.   «Θέλω ο γιος μου να καταλάβει ότι αν τον ευχαριστεί πάρα πολύ να κάνει κάτι, να μην πτοείται από την αρνητική κριτική. Αργά ή γρήγορα, εάν πιστεύουμε στον εαυτό μας και έχουμε επιμονή μπορούμε να πετύχουμε στη ζωή» είπε ο γλύπτης.

Πηγή: lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: