31.3.17

Στροφή-έκπληξη στην καριέρα της Σκάρλετ Γιοχάνσον...


Λέτε να την επηρέασε και το πρόσφατο ενδιαφέρον του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, που δήλωσε...
ότι θα ήθελε να βγει μαζί της για κοκτέιλ και -πιθανόν- και πολιτική συζήτηση;…

Πάντως, μπορεί να είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς όλων των εποχών, ωστόσο, η Σκάρλετ Γιοχάνσον φαίνεται ότι έχει κι άλλα, πολύ πιο σοβαρά ενδιαφέροντα.


Μάλιστα, μιλώντας στην αμερικανική τηλεόραση, η 32χρονη ηθοποιός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει μεγάλη στροφή στην καριέρα της και να ασχοληθεί με την πολιτική.

«Πάντα με ενδιέφερε η τοπική πολιτική», είπε η Σκάρλετ. «Τώρα με ενδιαφέρει και η κόρη μου, όπως και η καριέρα μου, ωστόσο, στο μέλλον θα ήθελα να ασχοληθώ με τα κοινά, νομίζω ότι θα έχει ενδιαφέρον».
Η Γιοχάνσον συμμετείχε ενεργά στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας γυναικών κατά του νέου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και έχει εκφραστεί δημοσίως υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών και των αμβλώσεων.

Παρά το γεγονός, δε, ότι φροντίζει να προσέχει την προσωπική της ζωή, έχει αποφασίσει να εκτίθεται, λέγοντας ότι «αισθάνομαι ότι στο τρέχον πολιτικό κλίμα είναι σημαντικό όλοι μας να ασχοληθούμε και να κάνουμε τα ζητήματα πολύ, πολύ προσωπικά».
Λέτε να την επηρέασε και το ενδιαφέρον του Έλληνα υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος δήλωσε ότι θα ήθελε να βγει μαζί της για κοκτέιλ και -πιθανόν- και πολιτική συζήτηση;…

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: