31.3.17

Τα μιλήσανε, τα συμφωνήσανε...

Κυρ. Μητσοτάκης - Φ. Γεννηματά
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης συναντήθηκαν την Παρασκευή στο γραφείο του πρώτου στη Βουλή και συμφωνήσανε: «Nα φύγει το...
ταχύτερο δυνατό η σημερινή αποτυχημένη κυβέρνηση».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκίνησε σήμερα κύκλο επαφών με πολιτικούς αρχηγούς. Νέο ραντεβού έχει κλειστεί για την ερχόμενη Τρίτη, με τον επικεφαλής του Ποταμιού.

Το τετ α τετ Μητσοτάκη-Γεννηματά έχει διάρκεια περίπου μίας ώρας και συζητήθηκαν μεταξύ άλλων, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η ελληνική κοινωνία και η οικονομία, οι αρνητικές συνέπειες από τη «μεγάλη καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης με ευθύνη της κυβέρνησης», και το «κλίμα αβεβαιότητας που κυριαρχεί στην πραγματική οικονομία και επιτείνει τις δυσμενείς επιπτώσεις στο βιοτικό επίπεδο όλων των πολιτών».

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία, κοινή διαπίστωση Μητσοτάκη και Γεννηματά είναι ότι «προϋπόθεση για να υπάρξει προοπτική βιώσιμης λύσης και έξοδος της χώρας από την κρίση είναι να φύγει το ταχύτερο δυνατό η σημερινή αποτυχημένη κυβέρνηση».

Η Πειραιώς, σημειώνει ακόμα πως τα δύο κόμματα, πέραν των κοινών εκτιμήσεων για τα παραπάνω, «διατηρούν το καθένα τις δικές του γνωστές και διατυπωμένες θέσεις τους, για την υπέρβαση αυτής της δύσκολης για τη χώρα και την κοινωνία κατάστασης».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί την Τρίτη, 4 Απριλίου, στις 12:00, με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, την Τετάρτη, 5 Απριλίου, στις 17:00, με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, ενώ εκκρεμεί και η συνάντησή του με τον γ.γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: