31.3.17

«Εμφύλιος» στη ΝΔ για τη συγνώμη του Κασιμάτη...


Την έντονη αντίδραση της Κατερίνας Παπακώστα προκάλεσε tweet του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, με το οποίο συνέχαιρε τον...
δημοσιογράφο Στέφανο Κασιμάτη, για τη συγνώμη που ζήτησε για το τουλάχιστον άκομψο σχόλιό του εις βάρος της Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Για την ιστορία, ο Στέφανος Κασιμάτης με κείμενό του στη στήλη του στην Καθημερινή ζήτησε συγνώμη γράφοντας: «Δεν χρειάζονται μακρόσυρτες εισαγωγές. Οφείλω να ζητήσω συγγνώμη για το χθεσινό σχόλιο σχετικά με την Τασία Χριστοδουλοπούλου. Η επιτυχία ενός αστείου (διότι αυτή ήταν η πρόθεση) εξαρτάται πάντα από την ισορροπία του γέλιου και της ενόχλησης που προκαλεί. Όταν η ενόχληση επικρατεί, τότε το αστείο έχει αποτύχει και ζητάς συγγνώμη. Αυτό συνέβη και αυτό έκανα».

Ο κ. Γεωργιάδης, λοιπόν, πήρε το σχόλιο του κ. Κασιμάτη κι έγραψε στο Twitter: «Οι σπουδαίοι άνθρωποι, όταν κάνουν λάθος (λάθη κάνουμε όλοι) ζητούν συγγνώμη χωρίς δικαιολογίες. Εύγε στον Στέφανο Κασιμάτη».



Όμως, η κ. Παπακώστα, η οποία στο παρελθόν είχε γίνει στόχος του κ. Κασιμάτη, απάντησε στον κ. Γεωργιάδη, κι αυτή μέσω Twitter, λέγοντας: «Ο Άδωνις, ο οποίος δίνει "εύγε" στον "Μπόρατ" της δημοσιογραφίας Στ.Κασιμάτη για την συγγνώμη προς Χριστοδουλοπούλου θα έπρεπε να αξίωνε και για μένα, την συνάδελφό του,την συγγνώμη του "αρθρογράφου" της χολής, την οποία εξέμεσε ο φίλος του εις βάρος του γιου μου και της μνήμης της αείμνηστης μητέρας μου μέσω της στήλης του... Λυπάμαι και ανησυχώ!»...




topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: